Slimme wekkers

Sleep Cycle Alarm Clock

‘Fris’ wakker worden heeft veel met timing te maken. De Sleep Cycle Alarm Clock is een app voor de mobiele telefoon die je slaappatroon analyseert en je wakker maakt tijdens het lichtste gedeelte van je slaap (in een tijdsinterval dat je zelf kunt aangeven). De Sleep Cycle app kan dit afleiden uit de bewegingen die bij elke slaapfase horen. Door op het juiste moment gewekt te worden, krijg je min of meer hetzelfde gevoel als dat je hebt als je ‘uit jezelf’ wakker wordt.

Miljoenen fans
De app is een doorslaand succes en heeft miljoenen fans. Het is bijvoorbeeld de meest verkochte betaalde app in o.a. de Verenigde Staten en Duitsland en is belicht door media zoals CNN, de BBC en de New York Times. De app is zowel beschikbaar voor de Iphone als voor Android.

Step out alarm clock (app)
Een hele eenvoudige, maar handige app die je dwingt om een stuk te wandelen voor het alarm stopt. Deze snelle inspanning helpt je om de verleiding te weerstaan om direct op de ‘snooze-knop’ te drukken. Deze app is alleen beschikbaar voor de Iphone

Vliegende wekkers
Bovenop deze wekker zit een zwart balletje met een soort propeller. Zodra het alarm afgaat vliegt het balletje (met propeller) de lucht in om bijvoorbeeld achter een hoop vuile was te landen. De enige manier om het alarm uit te schakelen is de propeller terug op de Flying Alarm Clock te plaatsen. Je wordt dus gedwongen om je bed te verlaten. Naast ‘vliegende’ wekkers zijn er ook rijdende wekkers en zelfs een wekker die je alleen door gerichte schoten met een minipistooltje het zwijgen op kan leggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *