v1_HD-1

Bescherm je slaap, je ogen en je energieniveau

Ervaar Bloque: de beste 'blauw licht bril'

Zeer effectief (test het zelf)

Schadelijk blauw licht maakt geen kans. Overtuig jezelf met de meegeleverde testkit (zie video).

Trendy en stijlvol

Trendy en stijlvol voor zowel mannen als vrouwen. Wedden dat je complimenten krijgt?

Ultiem comfort

Comfortabel, lichtgewicht en ergonomisch.Kijk ongestoord zonder reflecties of schitteringen.

De meest extreme garantie

Niet tevreden? Wij storten je geld terug en de bril mag je houden (zie uitleg op deze pagina).

6 redenen waarom je niet zonder Bloque kan

1Je hebt moeite met in slaap vallen

Schadelijk blauw licht van beeldschermen blokkeert de aanmaak van slaaphormoon dat onmisbaar is om snel in slaap te kunnen vallen.

2Je wordt vaak wakker tijdens de nacht

Je slaapkwaliteit is onvoldoende waardoor je vaak wakker wordt tijdens de nacht en moeizaam weer in slaap valt.

3Je ervaart vermoeidheidsklachten

Je wilt productiever zijn, maar je voelt je vaak vermoeid tijdens of na blootstelling aan beeldschermen.

4Je ervaart oogklachten en/of hoofdpijn

Tijdens of na het gebruik van beeldschermen ervaar je klachten zoals hoofdpijn, geïrriteerde ogen en/of wazig zicht.

5Je bent zuinig op je ogen

De langetermijneffecten van langdurig gebruik van beeldschermen zijn nog onvoldoende bekend en je loopt liever geen (onnodig) risico.

6Je ziet er graag trendy en stijlvol uit

Je vindt het belangrijk om er goed uit te zien en jouw 'blauw licht bril' overal te kunnen dragen.

"Onderzoek bevestigt eerdere bevindingen dat frequent of langdurig schermgebruik in de avond samenhangt met verstoorde slaap."
RIVM (2019-03-06)

Wat Bloque gebruikers zeggen ...

"Een rustiger beeldscherm, letters die scherper zijn en minder vermoeide ogen"

“Ik gebruik de Bloque blauw licht bril nu anderhalve week. Ik werk vaak lange dagen achter een computerscherm en wilde altijd al een blauwlichtfilterbril uitproberen. Deze kans kreeg ik nu en daar ben ik erg blij mee.

Het beeldscherm is rustiger en de letters lijken scherper en mijn ogen zijn minder vermoeid dan voorheen. Mijn collega’s deden de bril ook even op en dachten zelfs dat er sterkte in zat omdat ze er scherper mee zagen op het beeldscherm en geloofden mij niet.”

Jolanda (op de foto met haar ‘Bloque’)

Maak kennis met Bloque

Zeer effectief: werk, geniet en kijk vrijuit

Schadelijk blauw licht wordt geblokkeerd, waardoor jij in deze digitale wereld kunt werken, kijken, delen, genieten en presteren zonder je ogen, gezondheid en nachtrust op het spel te zetten. Overtuig jezelf met de meegeleverde testkit.

Marieke
Marieke
"Inmiddels heb ik de Bloque blauw licht bril een paar dagen gebruikt en ik moet zeggen dat ik beter en sneller inslaap."

Trendy en stijlvol voor mannen en vrouwen

Wedden dat u complimenten krijgt? Het montuur, de materiaalkeuze en de afwerking maken de Bloque blauw licht bril tot een stijlvolle keuze voor zowel mannen als vrouwen. Laat u overtuigen door de foto’s.
Elise
Elise
"Ik vind het ook belangrijk dat de bril er gewoon goed uitziet. Ik wil 'm gewoon overal kunnen dragen als ik daar behoefte aan heb."

Geen schitteringen en scherper zicht

Je beschermt je ogen en nachtrust terwijl je ongestoord kunt werken, presteren en genieten. De Bloque blauw licht bril staat namelijk garant voor optimaal kijkcomfort, zonder reflecties of schitteringen, en scherper zicht.
Mara-1
Mara
"Ik heb gevoelige ogen die vaak branderig aanvoelen. Ik draag de Bloque bril sinds enkele dagen en ik merk dat het nu veel zachter aanvoelt."

Licht, ergonomisch en comfortabel

De Bloque blauw licht bril is licht als een veertje en weegt slechts 20 gram. In combinatie met de ergonomische siliconen neusondersteuning en de pootjes met anti-slip design merk je nauwelijks dat je ‘m draagt.
Bloque-review-1
Emiliet
"Een hele fijne bril. Zit goed en lekker en filtert blauw licht echt helemaal. Een aanrader!"

Tijdelijke actie: van € 47,- voor € 37,- (beperkte voorraad)

Wat Bloque gebruikers zeggen ...

Elise

“Ik ben erg blij met mijn Bloque. Ik ervaar meer “oogrust” tijdens mijn werk, maar ik vind het ook belangrijk dat de bril er gewoon goed uitziet. Ik wil ‘m gewoon overal kunnen dragen als ik daar behoefte aan heb.”

Sari

“”Mijn Bloque werd als een prachtige set door de postbode bezorgd. De bril ziet er goed uit en oogt als een gewone bril. Ik heb ‘m diverse avonden gebruikt bij de computer en sliep zonder probleem in, dus hij lijkt te werken waarvoor ie gemaakt is.”

Marco

“Ik heb de Bloque bril deze week geprobeerd en ben er heel tevreden over. Ik merk nu al dat ik relaxter naar bed ga, ook als ik tv gekeken heb. Ook val ik makkelijker in slaap.”

Marjan

“De Bloque blauw licht bril is elegant, stevig en toch licht en je kunt duidelijk verschil in helderheid zien als je het wit van je beeldscherm met en zonder bril vergelijkt. Met het bijgevoegde blauwe lampje kun je zelf zien dat de bril echt werkt.”

Fotogallerij: maak kennis met Bloque

Tijdelijke actie: van € 47,- voor € 37,- (beperkte voorraad)

"Onderzoekers van Harvard voerden een experiment uit waarbij de effecten van 6,5 uur blootstelling aan blauw licht werd vergeleken met blootstelling aan groen licht met een vergelijkbare helderheid. Het blauwe licht onderdrukte het slaaphormoon ongeveer twee keer zo lang als het groene licht en verschoof de circadiane ritmes twee keer zo lang (3 uur versus 1,5 uur).
HARVARD HEALTH LETTER (JULI 2020)

Wat je moet weten over blauw licht

Licht dat voor het oog zichtbaar is, heeft een golflengte tussen de 400 en 700 nanometer. Hoe korter de golflengte, hoe hoger de energie die wordt uitgestraald.

Blauw licht is een van de kortste golven binnen het spectrum van zichtbaar licht en bevat het meeste energie. De onderstaande afbeelding laat dit goed zien:

Blauw licht kan worden verdeeld in twee categorieën: blauw-violet licht (400 tot 450 nanometer) en blauw-turquoise licht (465 tot 495 nanometer)

Blauw-turquoise licht is vergelijkbaar met het daglicht tijdens een zonnige dag en niet schadelijk voor de ogen. Blauw-violet licht is het licht waar je aan wordt blootgesteld als je gebruik maakt van schermen. En dit licht is een stuk minder goed voor je.

Met de Bloque blauw licht bril wordt schadelijk blauw licht gefilterd, waardoor jij in deze digitale wereld kunt werken, kijken, delen, genieten en presteren zonder je ogen, gezondheid en nachtrust op het spel te zetten. Ervaar het verschil en laat je overtuigen!

“Schadelijk blauw licht verstoort het natuurlijke proces van het lichaam om zich voor te bereiden op de slaap, ‘triggert’ de aanmaak van hormonen die ons wakker houden en remt de aanmaak van het slaaphormoon melatonine. Kortom, een grotere sabotage van je natuurlijke slaapvermogen is
nauwelijks te bedenken. Met de Bloque ‘blauw licht bril’ weet je zeker dat je ‘safe’ zit.”

- William van der Klaauw, Slaapdeskundige Slaapwijzer.net

Wat Bloque gebruikers zeggen ...

Sonja

“Voor iemand die veel tv kijkt en slecht slaapt, was dit een mooie toevoeging op de hulpmiddelen die ik al gebruikte. Ik blijf hem zeker gebruiken en ik verwacht snel de eerste resultaten te mogen merken.”

Will

“De Bloque blauw licht bril is erg licht en voelt comfortabel aan. Door de bouw van de bril krijg je ook geen afdrukken op je neus na het dragen.”

Irene

“Hoewel ik me aangeleerd heb om na 22.00 uur geen  schermen meer te gebruiken is dit toch een handig hulpmiddel om snel iets te checken op internet zonder hinderlijke gevolgen voor de nachtrust.”

Roderick

“Dank voor het toesturen van de Bloque blauw licht bril. Deze filtert het blauwe licht zeker goed. Niet alleen die van schermen maar ook die uit de lucht.”

Wat je moet weten over Bloque...

Gemaakt van polycarbonaat

Duurzaam, sterk en lichtgewicht voor optimaal draag- en kijkcomfort.

One size fits all

De Bloque blauw licht bril is trendy en stijlvol voor zowel mannen als vrouwen en past op elk formaat hoofd.

CE en FDA gecertificeerd

De Bloque blauw licht bril is CE en FDA gecertificeerd en beschikt over een AAgrade lens (PD62±).

Extreem duurzaam

Je kunt de Bloque blauw licht bril jarenlang gebruiken.

Te combineren met contactlenzen

De Bloque blauw licht bril is te combineren met contactlenzen. Niet met ‘gewone’ brillen op sterkte.

Niet goed, geld terug

De Bloque blauw licht bril heeft de meest extreme garantie aller tijden (zie hieronder).

Tijdelijke actie: van € 47,- voor € 37,- (beperkte voorraad)

Wat je krijgt als je nu bestelt

De Bloque blauw licht bril

Blauw licht testkit: overtuig jezelf

De stijlvolle Bloque bewaardoos

Brillendoekje en koord

Bloque opberghoes

Verrassing (tijdelijk): hieronder meer info

De meest extreme garantie aller tijden

Wij zijn 100% overtuigd dat de Bloque blauw licht bril ook voor jou het verschil gaat maken. Daarom leggen we het risico bewust bij onszelf.

Als jij niet beter slaapt en meer ‘oogcomfort’ ervaart stuur je ons binnen 30 dagen een mailtje (info@slaapwijzer.net). Uitleg is niet nodig.

Wij storten het volledige aankoopbedrag dan direct terug, zonder vragen of gedoe. De bril mag je houden. Met andere woorden: geen gedoe met terugsturen.

Lang verhaal kort: je kunt de kracht van Bloque 100% risicoloos morgen al ervaren.

Wat Bloque gebruikers zeggen ...

"Wat een topper, ik heb geen hoofdpijn, vermoeide ogen en wazig zicht meer"

“Wat een topper deze Bloque blauw licht bril! Ik had al f-lux op mijn laptop en Night shift op mijn iphone, maar toch kreeg ik snel hoofdpijn bij het langer kijken op mijn laptop en last van vermoeide ogen en waziger zien.

Met deze bril op heb ik daar geen last meer van en verbaas ik mij erover hoe effectief deze bril werkt maar ook wat blauw licht dus met je ogen en prikkelverwerking doet……..Met recht een Bloque blauw licht bril!! Ben er echt heel blij mee!
Dorothea (draagt haar ‘Bloque’ op de foto)

Bloque: trendy, stijlvol en effectief

Bloque is het merk waarbij effectiviteit en duurzaamheid hand in hand gaan met stijl. Dankzij het fraaie montuur, de basiskleur zwart, de kwalitatief hoogwaardige materialen en de stijlvolle afwerking is er een bril ontstaan die vrijwel iedereen fantastisch staat. Bloque laat zich dan ook overal met trots dragen: thuis, op het werk en onderweg. Bloque wordt aangeraden door slaapdeskundigen.

Werk, kijk, geniet en presteer vrijuit

Ervaar 100% risicoloos – niet goed, is geld terug – wat Bloque voor jou gaat betekenen. Geniet, presteer, kijk, werk en deel voluit in deze digitale wereld zonder slaapproblemen, geïrriteerde ogen, slecht zicht, hoofdpijn, onnodige vermoeidheid en een kans op (blijvende) oogschade. En dat terwijl je er ook nog eens trendy en stijlvol uitziet.

Klik op de button hieronder, vul je gegevens en ontvang de Bloque blauw licht bril in no-time in de brievenbus! BELANGRIJK: tijdelijk € 10,- korting!

Wat ben ik blij met mijn Bloque! Ik heb ‘m altijd bij de hand, Overdag op mijn werk en ‘s avonds op de bank. Ik merk dat mijn ogen rustiger aanvoelen en dat ik minder vaak wakker word tijdens de nacht.

- Janice

Wat je krijgt als je nu bestelt:

 • De Bloque blauw licht bril
 • De stijlvolle Bloque bewaardoos
 • Blauw licht testkit: overtuig jezelf
 • Brillendoekje en koord
 • Bloque opberghoes

Tijdelijke actie (loopt binnenkort af)

 • De uitgave ‘Kalmeer je gedachten’ (t.w.v. € 11,-)
 • Normale prijs:
  €47,-
 • Tijdelijke prijs:
  €37,- 

P.S.

Een kleine reminder. Je kunt Bloque 100% risicoloos ervaren, dankzij de extreme garantie. Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent, stuur je mij binnen 30 dagen een mailtje (webshop@slaapwijzer.net) en ik stort het aankoopbedrag direct terug. De bril mag je houden. Kortom, geen gedoe met terugsturen.

Tijdelijk krijg je € 10,- korting op jouw Bloque blauw licht bril. Loop het niet mis en bestel Bloque via deze link.

Veelgestelde vragen over Bloque

Blauw licht blokkeert de aanmaak van slaaphormoon en stimuleert de aanmaak van activerende hormonen zoals cortisol. Het gevolg: je biologische klokt raakt van slag, je ligt onnodig lang wakker en je slaapkwaliteit is niet optimaal. Met Bloque blokkeer je schadelijk blauw licht en leg je een sterke basis voor een goede nachtrust.

Misschien heb je het wel eens ervaren; lang achter de computer zitten kan allerlei klachten met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, vermoeide en branderige ogen, een vertroebeld zicht en zelfs nekklachten door het voortdurend veranderen van zithouding door het ervaren ongemak. Bloque blokkeert blauw licht en kan helpen om deze vervelende klachten tot een minimum te beperken.

Blauw-violet licht wordt makkelijker ‘verstrooid’ dan ander zichtbaar licht. Deze ongerichte visuele ‘ruis’ vraagt veel van de ogen en zorgt ervoor dat ze sneller vermoeid raken. Het gevolg is een vervelende spanning rond de ogen. Met Bloque heb je hier geen last van en kun je vrijuit werken, genieten en presteren!

Deskundigen zijn het er nog niet volledig over eens, maar er zijn aanwijzingen dat langdurige blootstelling aan blauw-violet licht voor permanente oogschade kan leiden. Zo wordt blauw licht onder andere in verband gebracht met maculadegeneratie, waarbij ‘kegeltjes’ in de ogen afsterven en scherp zien steeds lastiger wordt. Zoals gezegd: deze effecten staan ter discussie, maar toch: ’better safe than sorry’.

De Bloque blauw licht bril kan niet worden gecombineerd met een bril op sterkte. Uiteraard kan Bloque wel samen met contactlenzen worden gebruikt.

De Bloque blauw licht bril wordt wel vaak door ‘brildragers’ gebruikt om tijdens de uren voor het slapengaan nog even van telefoon, tablet of computer gebruik te maken. Hun ‘normale bril’ wordt daarbij tijdelijk verwisseld. Doordat het beeld scherper lijkt door het filteren van blauw licht is het zich doorgaans ruim voldoende.

Een vervelende eigenschap van veel blauw licht brillen is dat ze niet al te lang meegaan. Bij de Bloque blauw licht bril is dit niet het geval. Er is bewust gekozen voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Met andere woorden: bij normaal gebruik kun je er jaren mee vooruit.

Je krijgt tijdelijk € 20,- korting op de Bloque blauw licht bril!

Ons advies: geef Bloque een kans. Wij zijn er 100% van overtuigd dat de Bloque blauw licht bril ook voor jou het verschil gaat maken. Daarom leggen we het risico bewust bij onszelf.

Als jij niet beter slaapt en meer ‘oogcomfort’ ervaart stuur je ons binnen 30 dagen een mailtje (webshop@slaapwijzer.net). Wij storten het volledige aankoopbedrag dan direct terug, zonder vragen of gedoe. De bril mag je houden. Met andere woorden: geen gedoe met terugsturen.

Tijdelijke actie: van € 47,- voor € 37,- (beperkte voorraad)

Kratos | Slaapwijzer.net

Twentepoort Oost 61-7
7609 RG Almelo 

Copyright © 2023 – Slaapwijzer.net
Privacybeleid.

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net