Een e-consult met een slaapcoach gericht op jouw situatie
Een persoonlijk traject naar betere slaap, extra energie en meer levenslust

Tijdens een e-consult staat jouw persoonlijke situatie centraal. Aan de hand van het zogenoemde 3P model van de Amerikaanse slaapdeskundige Arthur J. Spielman ontstaat er een gefundeerd inzicht in de oorzaak van het slaapprobleem en een persoonlijke aanpak om je nachtrust blijvend te verbeteren.


 • E-consult via online beeldverbinding (Skype


 • Beperkt beschikbaar (enkel op aanvraag)


 • Startpunt van een persoonlijk traject


 • Niet goed, geld terug garantie (geen addertjes onder het gras)


 • Gratis 1 jaar premium lid online community (t.w.v. € 87,-)


 • Inclusief uitgaven Slaapwijzer.net (thuisgestuurd)

Verstuur je aanvraag en wij nemen contact op!
aanvraag slaapconsult

We respecteren je privacy en gaan 100% vertrouwelijk met je gegevens om

Verstuur je aanvraag en wij nemen contact op!
En nu gaat het even alleen om jou
Download de informatiemap alvast om een goed beeld te krijgen

Tijdens het e-consult van Slaapwijzer.net gaat het eventjes helemaal alleen om jou. Je krijgt de tijd en ruimte om je verhaal te doen. Hoe zijn je slaapproblemen ontstaan, wat voor impact hebben ze op je leven en hoe ga je ermee om?

Naast dit ‘open gedeelte’ werken gaan we samen aan de slag met je ‘huiswerk’. Aan de hand van een aantal vragenlijsten die je al hebt ingevuld krijgen we op een gestructureerde manier inzicht in de ‘triggers’ en ‘bestendigers’ van jouw slaapproblemen. Dit vormt de basis voor een gefundeerd, persoonlijk advies.

Via de onderstaande button kun je de informatiemap met de vragenlijsten alvast downloaden om een goed beeld te krijgen.

Hoe onze cliënten het e-consult ervaren hebben...

Ik vond een consult via Skype eerst een beetje eng, maar ik werd gelukkig direct gerustgesteld. Ik kreeg eerst de ruimte om mijn verhaal te doen aan iemand die mij begreep. Alleen dat is al zoveel waard. Vervolgens hebben we aan de hand van de vragenlijsten en checklists (die ik al had ingevuld) gekeken waar de pijnpunten lagen. Dit gaf zoveel nieuwe inzichten voor mij. Met het advies ben ik aan de slag gegaan en ik merk eindelijk echt verbetering (hoewel ik er nog niet ben). Al met al een super ervaring!

Wietske

Wietske

Het bijzondere was dat het slaapconsult mij voor het gesprek al meer inzichten gaf. Door het doornemen van de map met informatie en het maken van de vragenlijsten kreeg ik eigenlijk al meer inzicht in mijn jarenlange (sinds kinds af aan eigenlijk) slaapproblemen. Tijdens het consult werd dit min of meer bevestigd en volgde er een concreet advies wat bij mij past en wat echt helpt. Het ledenplatform vind ik bovendien van absolute meerwaarde. Contact met lotgenoten is gewoon superfijn.
Kristel
Kristel
Wat je kunt verwachten en waar wij voor staan
Deskundige slaapcoach

Het e-consult vindt plaats met een deskundige en ervaren slaapcoach, gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met chronische slaapproblemen.

 
Gefundeerde aanpak

Aan de hand van het 3P-model van de Amerikaanse slaapdeskundige Spielman ontstaat er een helder inzicht in de oorzaak en de oplossing van het slaapprobleem. 

 
Gerenommeerde organisatie

Slaapwijzer.net heeft vele duizenden cliënten geholpen om hun nachtrust blijvend te verbeteren. De website kent ruim 100.000 bezoekers per maand en online community groeit razendsnel.

 
Niet goed, geld terug garantie

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze aanpak dat wij het risico bij onszelf neerleggen. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het consult krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

 
Verstuur je aanvraag en wij nemen contact op
Praktische informatie: handig om te weten

Het e-consult vindt plaats via een Skype-beeldverbinding met een trainer/coach van Slaapwijzer.net. De sessies duren in totaal 50 minuten en worden aangeboden voor € 120,-. Dit is inclusief de boeken van Slaapwijzer.net (deze worden thuisgestuurd) en een premium lidmaatschap voor de duur van een jaar van de snelgroeiende online community (waarde € 87,-). Het e-consult kent een niet goed, geld terug garantie (uniek)!

Er is een groot aantal aanvragen en de beschikbaarheid van de slaapcoaches is helaas maar beperkt. Hierdoor kan er sprake zijn van enige wachttijd. Door het formulier in te vullen nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Via de button hieronder kun je de informatiemap met de vragenlijsten alvast downloaden om een goed beeld te krijgen.

 
Antwoorden op je vragen
 • Q.Hoe werkt het e-consult?
 • A.Het slaapconsult vindt plaats via Skype. Dit maakt het mogelijk om op afstand via een beeldverbinding contact te hebben. Als je nog niet over Skype beschikt kun je dit vooraf heel eenvoudig (en gratis) installeren via skype.com.
 • Q.Worden mijn slaapproblemen tijdens het e-consult opgelost?
 • A.Helaas niet. Langdurige slapeloosheid wordt niet in 50 minuten opgelost. Het e-consult van Slaapwijzer.net vormt dan ook een startpunt. Het geeft inzicht in de oorzaak van de slaapproblemen en biedt een persoonlijke aanpak bij het oplossen daarvan in de weken na het consult. De uitgaven van Slaapwijzer.net en de online community (beide inbegrepen) vormen hierbij belangrijke hulpmiddelen.
 • Q.Hoe werkt de garantie?
 • A.Het e-consult kent een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen. Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent volstaat 1 mail naar william@slaapwijzer.net om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. We stellen geen vragen, er zijn geen kleine lettertjes en er zitten geen addertjes onder het gras. Het risico ligt voor de volledige 100% bij ons.
 • Q.Ik weet niet zeker of ik hier wat aan heb. Wat moet ik doen?
 • A.Mijn advies: geef het een kans. Als het niet brengt wat je ervan verwacht krijg je het aankoopbedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico. En – laten we eerlijk zijn – een goede nachtrust is een kleine (en dus 100% risicoloze) investering zeker waard.

  Goed om te weten: je krijgt bij het consult een premium lidmaatschap voor een periode van 1 jaar. De waarde hiervan is € 87,-. Voor het consult betaal je in feite dus nog maar € 33,-.
 • Q.Is het e-consult wel voor mij geschikt?
 • A.Het e-consult is voor alle ‘slechte slapers’ geschikt. Door het slaapprobleem breed te benaderen ontstaan er vrijwel altijd nieuwe inzichten en aanknopingspunten. Bij twijfel is het goed om te weten dat er een niet goed, geld terug garantie van kracht is.
 • Q.Hoe moet ik mij voorbereiden op het consult?
 • A.Als voorbereiding op het slaapconsult word je gevraagd om de informatiemap (wordt toegestuurd en is op deze pagina te downloaden) goed door te nemen en een aantal vragenlijsten in te vullen. Uiteraard hoef je nog niet alles te begrijpen. Tijdens het consult wordt alles op een duidelijke manier uitgelegd en vallen de puzzelstukjes op hun plaats.
 • Q.Wat is de online community van Slaapwijzer.net?
 • A.Als bonus bij het e-consult krijg je een jaar lang gratis toegang tot het ledenplatform van Slaapwijzer.net (t.w.v. 87 euro). Dit is een besloten online community vol (h)erkenning, steun, support, inspiratie en goede adviezen. Daarnaast vind je hier unieke informatie. Denk bijvoorbeeld aan het unieke verhaal en de adviezen van de Amerikaanse slaapdeskundige Nick Robinson (absolute aanrader). Goed om te weten: je kunt anoniem deelnemen aan de community en het is zeker niet verplicht om actief te zijn binnen de boards. Meer informatie op slaapwijzer.net/premium
 • Q.Hoe vraag ik een e-consult aan?
 • A.Dit werkt heel eenvoudig. Je vult in het formulier bovenaan de pagina je naam, mailadres en telefoonnummer in. Slaapwijzer.net neemt vervolgens contact op voor het maken van een afspraak. Je kunt uiteraard ook gewoon een mail sturen. Dit kan naar william@slaapwijzer.net./li>
Verstuur je aanvraag en wij nemen contact op

Copyright © 2024 – Slaapwijzer.net – Privacybeleid.

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net