Word affiliate van Slaapwijzer

Als affiliate help je Slaapwijzer om mensen met slaapproblemen te bereiken en hen te helpen met een doeltreffende, no-nonsense aanpak. Slaapwijzer maakt gebruik van het affiliate-programma van Plug&Pay. Aanmelden hiervoor kan via onderstaande link.

https://partners.plugandpay.nl/signup?merchant_id=1532

Regels en uitgangspunten
Om toegelaten te worden tot het affiliate-programma moet je aan een aantal simpele en logische (huis)regels voldoen. Hieronder worden deze weergegeven. Als je hier op dit moment niet aan voldoet, wil ik je vriendelijk verzoeken dit alsnog in orde te maken.

  • Onze uitbetaaldrempel is (minimaal) € 100,-.
  • De afbeeldingen van de salespagina mogen binnen artikelen en reviews gebruikt worden (met bronvermelding). Dit geldt niet voor de foto’s bij de klantervaringen. Dit zijn mensen die specifiek toestemming hebben gegeven voor plaatsing op Slaapwijzer (en niet op andere websites).
  • Teksten van de salespagina (of van Slaapwijzer in het algemeen) mogen uiteraard niet worden overgenomen.
  • De inhoud van het boek (of pagina’s daarvan) mogen zonder uitdrukkelijke toestemming niet getoond worden.
  • Aandacht trekken is prima, maar kies hierbij niet voor termen, koppen en titels die schade toebrengen aan Slaapwijzer. Denk b.v. aan titels zoals ‘William van der Klaauw ontmaskerd’ etc.. Houd het normaal!
  • Bij overtreding van de regels (hierop wordt gecontroleerd) kun je eenzijdig worden uitgesloten van het affiliate-programma.
  • Het affiliate-programma van Slaapwijzer werkt op basis van het principe ‘first cookie counts’. De eerste die de koper doorstuurde krijgt de commissie. Dit maakt om actief (en creatief) te promoten en nieuwe doelgroepen te benaderen. Ik vertel je hier de komende weken graag meer over.