Retournering

Heb je artikelen besteld, maar ben je niet tevreden of wil je deze om andere redenen ruilen? Binnen 14 dagen nadat het pakket is bezorgd (tenzij er een langere termijn is aangegeven op de productpagina, kun je jouw artikelen retourneren. Voorwaarde is dat de producten onbeschadigd, in originele verpakking en ongebruikt teruggestuurd worden. Je ontvangt het bestelbedrag dan zo spoedig mogelijk terug op de rekening die je hebt opgegeven bij de bestelling. Indien je wilt ruilen, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.

Om te retourneren volg je de volgende 3 stappen.

  1. Stuur ons een e-mail (webshop@slaapwijzer.net) met als onderwerp: ‘retourneren’ en het ‘factuurnummer’. Vermeld in je bericht om welk artikelnummer het gaat en geef je IBAN rekeningnummer op. Je bent niet verplicht om de reden van retourneren op te geven, maar als je dit wel wilt doen stellen wij dit bijzonder op prijs. Het geeft ons aanknopingspunten om het assortiment verder te verbeteren.
  2. Verstuur het product in de originele verzendverpakking. Vergeet niet je naam of ordernummer te vermelden of de pakbon toe te voegen, anders kunnen we het product niet herleiden. 
  3. Stuur het product naar Kratos, Twentepoort Oost 61-7, 7609 RG Almelo.

Nadat je ons op de hoogte hebt gebracht van het retourneren, krijg je zo snel het volledige aankoopbedrag terug (uiterlijk binnen 14 kalenderdagen). De verzendkosten van een eventuele retour zijn voor rekening van de klant. Als je een artikel wilt retourneren als gevolg van een fout die door Slaapwijzer.net is gemaakt, dan betalen wij uiteraard ook de kosten van het retourneren terug.