sw-logo
Nu inschrijven en vanavond al beter slapen
Houdt het piekermonster jou ook uit je slaap?
Schrijf je in voor de ​slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang ​de beste adviezen en informatie over onze oplossingen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook ​met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! ​​Ontdek vanavond al wat paradoxaal denken, gedachten blokkeren en andere technieken voor jou gaan betekenen!
Ik slaap altijd slecht voor belangrijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld een bruiloft of een dagje weg met het werk. Nu weet ik hoe ik mijn gedachten af kan leiden. Geweldige tips!
– Bert Geerdink
Ik lees de tips en adviezen met veel interesse. Veel zaken probeer ik direct toe te passen en ik mijn slaap is hierdoor een stuk beter geworden!  
– Yvette Wiggers
Eindelijk slaapadvies dat het welbekende “glaasje warme melk voor het slapen” ontstijgt. Ik kijk uit naar je mails. Het ebook was geweldig. Alfabetiseren doe ik regelmatig en gedachten blokkeren maakt echt het verschil. Eindelijk stilte in m’n hoofd.
– Luc Teunis

Houdt het 'piekermonster' jou ook uit je slaap?

De 15 technieken in het boek ‘Kalmeer je gedachten val in slaap’ zijn perfect voor jou als jij één of meerdere van de onderstaande ‘zorgen’ bij jezelf herkent.
Angst om niet te slapen
Gedachten zoals ‘hoe kom ik morgen ooit de dag door’, ‘wat als ik de hele nacht wakker lig‘ en ‘ik heb nog maar X uur slaap over‘.
Verhoogde bewustheid
Je hoort elk geluidje, stoort je aan je woelende partner of aan een passerende auto en je voelt je hart kloppen.
Zorgen over je leven
Je kunt de zorgen over school, werk en familie en spanning voor belangrijke gebeurtenissen niet loslaten.
De eerste tip is direct goud waard!
Slaapwijzer.net wil graag het verschil maken met tips en adviezen die je direct kunt toepassen en je nachtrust onmiddellijk verbeteren. Om een goede start te maken sturen wij als ‘eerste tip’ ons ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren. Hieronder alvast een voorproefje van de technieken!
  • Paradoxaal denken
  • Mindfulness
  • Gedachten blokkeren
  • Alfabetiseren
  • Het zorgenkastje
  • Kalmeer door je ademhaling
  • Overdrijving
  • De Spielberg methode
  • Zingen zonder geluid
  • Focussen op gevoel

Nu inschrijven en vanavond rustig in slaap vallen

Veel mensen met slaapproblemen ervaren keer op keer hoe spanning, alertheid en malende gedachten het slapen onmogelijk kunnen maken. Grote kans dat jij hierover mee kan praten. Het probleem is erg venijnig. Elke keer dat het niet lukt om te slapen, wordt je angst bevestigd – ‘zie je wel dat het niet lukt’ – waardoor deze in kracht toeneemt.

Beproefde technieken
Het is dan ook belangrijk om te weten hoe je je gedachten kunt kalmeren op het moment dat de spanning en angst toeslaan. Gelukkig zijn er een aantal beproefde technieken die je hierbij kunnen helpen. Met onze slaaptips (waaronder het ebook met 10 technieken) helpen we jou om de geestelijke rust te vinden om lekker te kunnen slapen! Schrijf je nu in en ontdek vanavond al de kracht van paradoxaal denken en gedachten blokkeren!

Copyright © 2023 – Slaapwijzer.net – Privacybeleid.

Vul je mailadres in en ontvang als 'eerste tip' het gratis ebook?

Klik hier voor het privacybeleid van Slaapwijzer.net

privacy Wij zijn 100% spam-vrij en je kunt je elk moment weer uitschrijven

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net