Slaapwijzer: verbinding als sleutelwoord

Slapeloosheid is een groeiend probleem. Een derde van alle Nederlanders heeft er last van en bijna de helft van alle mensen is ontevreden over zijn of haar nachtrust. Toch is er nauwelijks goede informatie over het thema te vinden op het internet. Adviezen zijn oppervlakkig en ‘dertien in een dozijn’ en er is niet tot nauwelijks aandacht voor de echte – dieperliggende – oorzaken.

Begin 2014 is Slaapwijzer om deze reden van start gegaan. Op basis van praktijkervaring, talloze gesprekken met cliënten, wetenschappelijke inzichten en oneindig veel zelfstudie is de website tot stand gekomen. De goed onderbouwde en prettig leesbare informatie en de daaraan gekoppelde slaapadviezen hebben inmiddels voor vele bezoekers het verschil gemaakt.

Slaapwijzer werd in korte tijd een groot succes en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de website over slaapproblemen in Nederland en België. Maandelijks zijn er meer dan 150.000 bezoekers en het aantal positieve, enthousiaste en warme reacties is groot. Ruim 15.000 mensen zijn aan de slag gegaan met de 7-stappen methode van Slaapwijzer en het besloten online platform van Slaapwijzer kent inmiddels bijna 6.000 leden. Het bevestigt hoeveel behoefte er is aan goede, eerlijke en doeltreffende informatie over (het oplossen van) slaapproblemen.

Verbinding is een sleutelwoord voor Slaapwijzer en er wordt veel en graag samengewerkt met stichtingen, bedrijven en deskundigen. Adverteren behoort tot de mogelijkheden, als een product of dienst meerwaarde biedt voor bezoekers, leden en klanten. Daarnaast is er een affiliate-programma waar publishers zich gratis bij aan kunnen sluiten.