sw-logo

Halen hardnekkige slaapproblemen de kleur uit jouw leven?

Vind je natuurlijke slaapvermogen
(dat je echt nog wel hebt) gegarandeerd terug met de 'monster-methode'

Halen hardnekkige slaapproblemen de kleur uit jouw leven?

Vind je natuurlijke
slaapvermogen
(dat je echt nog wel hebt)
gegarandeerd terug met ‘monster-methode’

Onder andere bekend van:

* Reviews Bol.com (totaalscore: 4,9/5 sterren). Advies: bestel via deze pagina, zodat je direct toegang krijgt tot de digitale versie van het boek.

Test in 1 minuut

Gaat de ‘monster-methode’ jou helpen om blijvend goed te slapen?

Als jij je in een of meerdere van de onderstaande punten herkent, wil ik je met klem adviseren om mijn verhaal te lezen. Het bespaart je veel frustratie, geld en valse hoop. En het laat je zien dat er licht aan het einde van de tunnel is….

Berust niet in je situatie

Als de monster-test bij jou rood uitslaat, wil ik je een ding op het hart drukken: berust niet in je situatie en onderneem actie! Leven met slapeloosheid is als fietsen met een ingetrapte rem. Je komt nauwelijks vooruit, het kost onnodig veel energie en je bereikt je bestemming niet.

Haal je voet van de rem

Alles begint bij goed slapen. Mijn advies: bedenk eens wat je nog wilt bereiken op het gebied van werk, sport, zelfontwikkeling en sociale relaties. Welke mooie plannen verdienen het om uit de ijskast gehaald te worden? En ga hierbij eens na hoeveel makkelijker dit zou gaan zonder ingetrapte rem, maar met de wind in de rug…

Waarom de ‘monster-methode’ wel werkt

Waarom de ‘monster-methode’ wel werkt

Om slaapproblemen definitief op te lossen moet je de echte oorzaken bij de wortel aanpakken. Anders lukt het simpelweg niet. Het is precies de reden waarom al je pogingen om beter te slapen tevergeefs zijn geweest. Met alle frustratie, teleurstelling en moedeloosheid van dien.

Een aanpak die je niet gewend bent

Het terugvinden van je natuurlijke slaapvermogen kan echt, maar vraagt om een aanpak die je niet gewend bent. Toch zul je direct aanvoelen dat het de enige manier is om het doel – blijvend goed slapen en voluit leven – te bereiken. Alles valt ineens op zijn plek en er ontstaat weer licht aan het einde van de tunnel.

In vijf heldere stappen bereiken we ons doel

Om mijn aanpak zo begrijpelijk mogelijk te maken, heb ik gekozen voor een vergelijking met een ‘slapeloosheidsmonster’. We gaan hier in 5 stappen mee afrekenen. We zorgen ervoor dat we:

je kunt een probleem alleen oplossen als je weet hoe het is ontstaan;

het ontwikkelen van een krachtige ‘slaapgolf’ (slapen gaat weer aanvoelen als iets fijns);

het laten verkruimelen van het fundament onder je slapeloosheid (er valt 100 kilo van je schouders);

je kunt eindelijk echt ’loslaten’ en ontspannen (een voorwaarde om goed en diep te slapen);

slapen is weer vanzelfsprekend en je kan je weer focussen op alles wat het leven de moeite waard maakt.

Gewoon een boek, begrijpelijk en zonder poespas

De ‘monster-methode’ is een concrete, begrijpelijke en bewezen methode om slaapproblemen blijvend op te lossen. Een aanpak die je bovendien – en dat is natuurlijk het belangrijkste – makkelijk in de praktijk kunt brengen en die snel voor resultaten zorgt.

Maar werkt het ook voor jou? 

Zonder te overdrijven is de ‘monster-methode’ bij vrijwel alle slechte slapers succesvol. De lezerservaringen op Bol.com – unaniem positief – laten dit goed zien. Ik verwacht dat dit bij jou niet anders zal zijn.

Het risico ligt voor 100% bij mij

Als mijn aanpak toch niet brengt wat je ervan verwacht, is een mailtje (william@slaapwijzer.net) genoeg om het volledige aankoopbedrag teruggestort te krijgen. Het boek mag je houden. Met andere woorden: geen gedoe met terugsturen.

Het is tijd om te stoppen met zoeken en goed slapen weer vanzelfsprekend te maken.
Het risico ligt voor 100% bij mij.

en start direct met de ‘monster-methode’

Tijdelijk inclusief slaapgarantie bonus (t.w.v. € 88,-)

VIDEO REVIEWS

Deze ruimte is gereserveerd voor de (nog te volgen) video reviews.

Een vooruitblik op de ‘monster-methode’:

Maak kennis met de auteur

Mijn boodschap aan jou

Blijvend goed slapen en voluit leven kan echt. Je hoeft er geen ingewikkelde cursussen voor te volgen, pillen voor te slikken of dure hulpmiddelen voor aan te schaffen.

Het vraagt om een no-nonsense aanpak – die iedereen snel en eenvoudig in de praktijk kan brengen – gericht op de kern van het probleem. Hierdoor vind je het natuurlijke vermogen om goed te slapen dat we allemaal hebben eindelijk terug. 

Als jij (veel) slechter slaapt dan je zou willen en je leeft met ingetrapte rem wil ik je nadrukkelijk adviseren om mijn methode een risicoloze kans te geven. Je hebt zoveel te winnen en niks te verliezen.

Als de methode namelijk niet brengt wat je ervan verwacht, stort ik het aankoopbedrag terug. Zonder vragen, gedoe of kleine lettertjes. Het boek mag je houden. Het risico ligt echt voor 100% bij mij. 

William van der Klaauw

en start direct met de ‘monster-methode’

Tijdelijk inclusief slaapgarantie bonus (t.w.v. € 88,-)

* Reviews Bol.com (totaalscore: 4,9/5 sterren). Advies: bestel via deze pagina, zodat je direct toegang krijgt tot de digitale versie van het boek.

Een monsterlijke garantie: het risico ligt bij mij

Een monsterlijke garantie:
het risico ligt bij mij

Als jij niet veel beter slaapt, meer energie hebt en lekkerder in je vel zit, stuur je simpelweg een e-mail naar info@slaapwijzer.net en ik stort het volledige aankoopbedrag terug. Zonder vragen, gedoe, kleine lettertjes of addertjes onder het gras en geen uitleg nodig. Het boek mag je houden, dus geen gedoe met terugsturen. Ik heb zoveel vertrouwen in mijn methode dat ik het volledige risico op mij neem. De garantie is maar liefst 90 dagen geldig.

Een vooruitblik op de ‘monster-methode’:

Tijdelijk gratis: ‘slaapgarantie bonus’

(vervalt binnenkort)

Mijn boek biedt je een stappenplan om je natuurlijke slaapvermogen eindelijk terug te vinden. De zorgvuldig samengestelde ‘slaapgarantie bonussen’ (t.w.v. € 88,-) zorgen ervoor dat je dit prachtige doel nog sneller en makkelijker bereikt. Je krijgt direct na je bestelling toegang.

Mockup-Monsterboek-2

Versla het monster

(hardcover en pdf)

Naast het kleurrijke ‘hardcover’ boek dat je snel in de brievenbus ontvangt, krijg je na je bestelling direct toegang tot de digitale versie. Je kunt dus direct starten met de methode. 

Checklists slaapsabotage

inzicht in jouw knelpunten

Met deze 2 handige ‘slaapsabotage’ checklists stel je in een mum van tijd vast welke ‘saboteurs’ jouw slapeloosheid in stand houden. Hierdoor kun je gericht te werk gaan en boek je snel resultaat!

Video-workshop

 ‘van boek naar praktijk’

Met deze video-workshop help ik je om de adviezen in mijn boek makkelijk, snel en doeltreffend in de praktijk te brengen, zodat je de kracht van mijn methode (beter slapen en voluit leven) direct na het lezen gaat ervaren. Leuk om te weten: deze methode kun je ook op andere boeken en doelen toepassen.

E-cursus

‘dieper slapen’

Met deze e-cursus geef ik je een aantal concrete tips om dieper te slapen (meer herstel in minder tijd). Het resultaat: je slaapt veel makkelijker door en je hebt minder slaap nodig om een energiek leven te leiden. 

Geleide meditaties

 Yoga Nidra (slaapyoga)

Tijdelijk mag ik drie geweldige slaapmeditaties (video’s) van ervaren Nederlandse instructeurs beschikbaar stellen. Ze helpen je om los te komen van een drukke dag, alle spanning en stress los te laten en heerlijk ontspannen in slaap te vallen. Mijn advies: luister er vanavond al naar.  

* Reviews Bol.com (totaalscore: 4,9/5 sterren). Advies: bestel via deze pagina, zodat je direct toegang krijgt tot de digitale versie van het boek.

Kies voor een andere aanpak met een
andere (betere) uitkomst

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.’ Ik zou je willen vragen om deze bekende uitspraak even op je in te laten werken.  Als je voor een andere uitkomst gaat – blijvend goed slapen en voluit leven – is het belangrijk om het anders aan te pakken.

Ik wil je hierbij graag helpen. Klik op de oranje button, vul je gegevens in en we kunnen direct van start.

Mockup-Monsterboek

Dit is wat je krijgt als je vandaag bestelt:

Chronische slapeloosheid:
versla het ‘monster’

  • Hardcover boek (snel bezorgd door PostNL)
  • Tijdelijk: direct toegang tot de pdf

Nu inclusief slaapgarantie bonus

(tijdelijk gratis en direct toegang)
  • Video-workshop van boek naar praktijk
  • Checklists slaapsabotage
  • E-cursus Dieper Slapen
  • Geleide slaapmeditaties
Tijdelijk
125
37,-
  •  

Veelgestelde vragen

Je krijgt inzicht in de echte oorzaken van je slapeloosheid en je wordt stap voor stap begeleid bij het structureel oplossen van het probleem. Het is de enige manier om te stoppen met pappen en nathouden, onbewuste ‘slaapsabotage’ te stoppen, je natuurlijke slaapvermogen terug te vinden en weer baas te worden over je eigen leven.

Direct na het lezen worden je nachten beter, fijner en ‘lichter’. Binnen een paar weken tot een maand nadat je aan de slag bent met de methode zal je nachtrust zich volledig herstellen. Met andere woorden: goede nachten en energieke dagen! 

Het antwoord op deze vraag kan kort en bondig worden geformuleerd: nee. Je gaat adviezen tegenkomen die volledig nieuw voor je zijn, die direct op hun plaats vallen (je voelt tijdens het lezen al dat ze gaan werken) en die direct effect hebben.

Ik zou hier een lang verhaal kunnen schrijven, maar mijn advies is om het – volledig risicoloos – zelf te gaan ervaren. Veel lezers geven aan dat zij al tijdens het lezen ‘voelen’ dat dit de enige juiste weg is naar blijvend beter slapen. Mocht je twijfelen dan is het goed om te weten dat er een niet-goed,-geld-terug garantie van 90 dagen van toepassing is (zonder addertjes onder het gras). Het risico ligt volledig bij mij. 

Het boek heeft 200 pagina’s en leest vanwege de heldere schrijfstijl, de kleurrijke vormgeving en de vele praktijkvoorbeelden prettig weg. Kortom, geen lange theoretische uiteenzettingen, maar begrijpelijke, concrete, prettige en effectieve begeleiding bij het definitief oplossen van jouw slaapproblemen.

Ja, ook als je op wisselende tijden moet werken – bijvoorbeeld in de nacht – helpt de methode om je nachtrust blijvend te verbeteren. In het boek krijg je bovendien een aantal concrete adviezen om zo goed mogelijk om te gaan met onregelmatigheid binnen je werk. Dat gezegd hebbende: wisselende werktijden blijven – zeker als er sprake is van veel onregelmatigheid – altijd een extra hindernis.

Ja, de methode kan je helpen om afhankelijkheid van slaapmedicatie te doorbreken of te voorkomen. Het is belangrijk om het eventueel afbouwen altijd met je (huis)arts te bespreken en hierbij samen tot een plan te komen. In het boek vind je hiervoor een aantal algemene adviezen/uitgangspunten.

Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, ontvang je de hardcopy versie van het boek de volgende dag thuis in de brievenbus! Direct na je bestelling krijg je bovendien al toegang tot de bonussen die bij het boek horen. Je kan bijvoorbeeld vanavond al aan de slag met de meditatie-oefeningen.

Ook hierop is het antwoord volmondig ‘ja’. In algemene zin helpen de adviezen in het boek om je slaapkwaliteit flink te verbeteren, waardoor je veel minder wakker wordt tijdens de nacht en – mocht het toch gebeuren – sneller weer doorslaapt. Daarnaast vind je – met name in hoofdstuk 2 – een aantal specifieke strategieën om eindelijk weer te ervaren hoe fijn het is om de hele nacht door te slapen.

Nee, de adviezen zijn concreet, begrijpelijk en makkelijk toe te passen. Daarnaast kosten ze je weinig tijd. De focus moet namelijk op ‘leven’ liggen en niet op ‘slapen’. Bovendien – en dat is natuurlijk het belangrijkste – merk je dat de adviezen snel effect hebben.

Mijn advies: geef de methode een kans! Als je niet beter slaapt en over een flinke dosis extra energie en levenslust beschikt, kun je altijd gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie (geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras) door even een mailtje te sturen naar info@slaapwijzer.net. Hiervoor heb je maar liefst 90 dagen de tijd. Je loopt dus geen enkel risico.

en start direct met de ‘monster-methode’

Tijdelijk inclusief slaapgarantie bonus (t.w.v. € 88,-)

© 2023 Slaapwijzer.net   •   Privacybeleid

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net