Haalt chronische slapeloosheid de kleur uit jouw leven?
Stop met pappen en nathouden: vind je natuurlijke slaapvermogen gegarandeerd terug met de ‘monster-methode’ (JUIST als hiervoor niks heeft gewerkt)
“Een totaal andere benadering: eindelijk doorslapen!”
Het is niet voor niks. Dat je al veel langer slecht slaapt dan je zou willen. En dat alles wat je probeert gedoemd is om te mislukken. Stop het ‘dweilen met de kraan open’ door de echte oorzaak van jouw (chronische) slapeloosheid bij de wortel aan te pakken. Het is de enige manier om weer vrijuit te kunnen slapen en leven. Waarschuwing vooraf: het lezen van deze informatie gaat je kijk op slapeloosheid volledig veranderen.
Bekend van:

Laad meer

Reviews Bol.com (totaalscore: 4,9/5 sterren). Advies: bestel via deze pagina, zodat je direct toegang krijgt tot de slaapmeditaties (en andere bonussen).

}

Test in 1 minuut:

Heeft het slapeloosheidsmonster jou in zijn greep?

}

Test in 1 minuut:

Heeft het slapeloosheids-monster jou in zijn greep?

Als je een of meer vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden wil ik je met klem adviseren om verder te lezen.
Voelt slapen voor jou aan als een prestatie, een ‘hobbel’ die je elke nacht over moet?
Kijk je vaak met angst vooruit naar de dag die voor je ligt?
Heb je veel te lang gezocht naar een niet-bestaande oplossing?
Staan jouw nachten in het teken van de angst om (weer) wakker te liggen?
Ben je overdag in je hoofd al bezig met de nacht die voor je ligt?
Hebben jouw slaapproblemen de touwtjes in handen en kijk jij vanaf de zijlijn mee?
Heb je je doelen, plannen en ambities (onbewust) naar beneden bijgesteld?
Verdwijnt je eigen identiteit langzaam naar de achtergrond?
Een boven je bed cirkelende draak?

Natuurlijk bestaat het slapeloosheidsmonster niet echt. Er is geen boven je bed cirkelende draak die je tegen wil en dank wakker houdt en een grijze sluier over je leven werpt. En dat weet je natuurlijk zelf ook wel.

Toch heb ik heel bewust voor deze term gekozen. In de loop der jaren heb ik als slaapdeskundige keer op keer ervaren dat het ‘monstergevoel’ aansluit bij de beleving van mensen die – soms al tientallen jaren – gebukt gaan onder chronische slapeloosheid.

Wat bij anderen vanzelfsprekend is, is voor jou onmogelijk

Allereerst is er het gevoel van geen controle hebben over je slaap. Je verlangt zo naar een goede nachtrust, maar het lukt simpelweg niet. Een onzichtbare kracht – een monster – maakt voor jou onmogelijk, wat bij anderen probleemloos gaat. En wat je ook probeert, het laat zich maar niet temmen en in een kooitje zetten.

Het stemmetje in je hoofd begint zich als monster te gedragen

Daarnaast is er de eenzaamheid van de nacht, waarbij alles extra dramatisch lijkt. Je ligt wakker en het stemmetje in je hoofd begint zich als een monster te gedragen. Eerst nog voorzichtig, maar later steeds luider en geniepiger. Je wordt geteisterd door angstgedachten:

 • ‘Wat als het vannacht weer niet lukt om goed te slapen?’
 • ‘Hoe kom ik morgen ooit de dag door?’
 • ‘Hoe slecht zijn al die korte nachten wel niet voor mijn gezondheid?’
Het monster heeft de touwtjes in handen en jij kijkt vanaf de zijlijn mee…

Bovendien lijkt het alsof iemand anders de baas is over jouw leven. De nachten staan in het teken van de angst om wakker te liggen en overdag ben je bezig om weer een dramatische nacht te voorkomen.

Je wordt opgeslokt en je eigen identiteit verdwijnt langzaam naar de achtergrond. Je gaat je doelen, plannen en ambities – vaak onbewust – naar beneden bijstellen. Het monster heeft de touwtjes in handen en jij kijkt vanaf de zijlijn mee…

“Het boek heeft mij geholpen weer grip op mijn eigen slaap te krijgen. Ik weet wat ik moet doen en wat ik beter kan laten. Maar de begeleiding om van het slapen niet zo’n monster meer te maken, maakt voor mijn nachtrust het grootste verschil. Ik weet ook wat mij helpt, mocht ik toch onverhoopt langer wakker liggen. Bedankt William, voor je inzichten en dat je die met ons wilt delen.”

review-henrika-frijlink

Henrike Frijlink

“Het boek legt heel duidelijk uit hoe slecht slapen ontstaat en hoe je uit de vicieuze cirkel komt. Dat je zelf de touwtjes in handen hebt vind ik heel bemoedigend! Het boek geeft heel praktische adviezen, maar ook manieren om je brein te trainen, en zo af te rekenen met (slaap)angst. Na het lezen van dit boek, slaap ik rustiger. Een aanrader!”

review-liesbeth-van-opstal
Liesbeth van Opstal

Laad meer

“Ik ben altijd een slechte slaper geweest. Ik ontdekte door je boek dat ik inmiddels vooral last heb van al mijn bestendigers. Ik zie op tegen naar bed gaan en was me aan het identificeren met mijn slapeloosheid. Je boek geeft hoop en ik voel me gesterkt. Ik weet nu eindelijk hoe ik dit jarenlange probleem op kan lossen.”

review-annet-visser
Annet Visser

“Op het moment dat de slapeloosheid mij monsterlijk  in z n greep had, las ik jouw nieuwe boek “Versla het monster”. Hierdoor ben ik gaan beseffen dat je op een bepaald moment zelf het slaapprobleem bent. Ik identificeerde mij als slechte slaper en het bepaalde mijn leven. Ik wist eindelijk welke aanpassingen (het resetten van mijn gewoonten en brein) ik moest maken om mijn slaap terug te vinden.”

review-Marina-van-koesveld
Marina van Koesveld
WAAROM DEZE METHODE WEL WERKT

Chronische slapeloosheid is te vergelijken met drijfzand. Hoe harder je spartelt en probeert los te komen, hoe vaster je komt te zitten. Of een knoop. Hoe harder je trekt, hoe moeilijker deze te ontwarren is. Het is – kort door de bocht – de reden waarom al je pogingen om beter te slapen weinig hebben opgeleverd.

Richt je op de echte oorzaken en laat het fundament verkruimelen

Chronische slapeloosheid oplossen kan alleen door je op de echte oorzaken te richten en het fundament te laten verkruimelen. Het vraagt om een aanpak die je niet gewend bent, maar waarvan je direct aanvoelt dat het de enige manier is om je natuurlijke slaapvermogen terug te vinden.

Vijf essentiële strategieën om ons doel te bereiken

De term ‘versla’ het monster suggereert een beetje dat we een gevecht aangaan. Dit misverstand wil ik graag uit de wereld helpen. Slaap laat zich niet met geweld afdwingen. We gaan daarom gebruikmaken van vijf vreedzame strategieën om ons doel te bereiken. We zorgen ervoor dat we:

 • het monster doorzien: je kunt een probleem alleen oplossen als je weet hoe het is ontstaan;
 • zelf sterker worden: het ontwikkelen van een krachtige ‘slaapgolf’ (slapen gaat weer aanvoelen als iets fijns);
 • het monster geen eten meer geven: het laten verkruimelen van het fundament onder je slapeloosheid (confronterend, maar cruciaal);
 • het monster ontmaskeren: je vindt de geestelijke rust om zorgeloos in slaap te vallen (je wordt immuun voor stress en ‘slaapangst’);
 • het laatste duwtje geven: slapen is weer vanzelfsprekend en je kan je weer focussen op alles wat het leven de moeite waard maakt.

Lees meer

Reviews Bol.com (totaalscore: 4,9/5 sterren). Advies: bestel via deze pagina, zodat je direct toegang krijgt tot de slaapmeditaties (en andere bonussen).

EN GA DIRECT AAN DE SLAG MET MIJN METHODE

TIJDELIJK INCLUSIEF ‘SLAAPGARANTIE BONUSSEN’ T.W.V. € 88,-

Een vooruitblik op de ‘monster-methode’:
 • Bij 99% van de mensen met chronische slapeloosheid ligt de ECHTE oorzaak hier (je zal altijd blijven aanmodderen als je dit niet bij de wortel aanpakt) – hoofdstuk 1.1
 • 13 slaapsaboterende gedachten die je ’s nachts onder hoogspanning zetten (en hoe we ervoor gaan zorgen dat je onderbewustzijn ze niet langer serieus neemt) – hoofdstuk 1.4
 • De reden waarom je ’s nachts wakker wordt en niet meer door kan slapen (en hoe je hier eenvoudig iets aan kan doen) – hoofdstuk 2.4 en 2.5
 • Hoe je slapeloosheid loskoppelt van je identiteit en weer gaat denken en handelen als een ‘goede slaper’ (deze stap is essentieel voor volledig herstel) – hoofdstuk 3.1
 • Hoe je onderbewustzijn is gaan geloven dat slapen ‘gevaarlijk’ is, waardoor je ’s nachts onder hoogspanning staat (logisch dat slapen niet lukt) – hoofdstuk 3.4
 • 9 unieke manieren van ‘slaapverwekkend omdenken’ waardoor je immuun wordt voor stress, spanning en slaapangst (een kwartiertje lezen voor een levenslang effect) – hoofdstuk 4.2
 • ‘Als ik niet slaap dan rust ik toch uit’. Onjuist! Pas deze strategie toe als het slapen niet lukt om de volgende dag toch fit en energiek te zijn – hoofdstuk 5.3
De auteur
 • ZVoormalig slechte slaper
 • ZSlaapdeskundige
 • ZTalloze cliënten mogen begeleiden
 • ZOneindig veel gesprekken gevoerd met slechte slapers
 • ZVrijwel alle boeken gelezen en cursussen gevolgd
 • ZVolgt wetenschappelijk onderzoek op de voet
 • ZOprichter van Slaapwijzer.net (eind 2013)
 • ZMeer dan 4 miljoen (!) bezoekers ontvangen op Slaapwijzer.net
 • Z3 boeken uitgegeven (ruim 40.000 besteld)
 • ZOprichter besloten platform De Slaapomgeving (> 2.000 leden)
Mijn boodschap aan jou

Als jij al veel te lang gebukt gaat onder slapeloosheid wil ik je een ding op het hart drukken: berust niet in je situatie en onderneem actie! Leven met slapeloosheid is als fietsen met een ingetrapte rem. Je komt niet goed vooruit, het kost onnodig veel energie en je bereikt je bestemming niet.

Alles begint bij goed slapen. Mijn advies: bedenk eens wat je nog wilt bereiken op het gebied van werk, sport, zelfontwikkeling en sociale relaties. Welke mooie plannen verdienen het om uit de ijskast gehaald te worden? En ga hierbij eens na hoeveel makkelijker dit zou gaan zonder ingetrapte rem, maar met de wind in de rug…

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan en jou – op basis van mijn passie, kennis en ervaring – te begeleiden naar een betere slaap, meer energie en een extra dosis levenslust!

 • ZVoormalig slechte slaper
 • ZSlaapdeskundige
 • ZTalloze cliënten mogen begeleiden
 • ZOneindig veel gesprekken gevoerd met slechte slapers
 • ZVrijwel alle boeken gelezen en cursussen gevolgd
 • ZVolgt wetenschappelijk onderzoek op de voet
 • ZOprichter van Slaapwijzer.net (eind 2013)
 • ZMeer dan 4 miljoen (!) bezoekers ontvangen op Slaapwijzer.net
 • Z3 boeken uitgegeven (ruim 40.000 besteld)
 • ZOprichter besloten platform De Slaapomgeving (> 2.000 leden)
EN GA DIRECT AAN DE SLAG MET MIJN METHODE

TIJDELIJK INCLUSIEF ‘SLAAPGARANTIE BONUSSEN’ T.W.V. € 88,-

“Goed opgezet boek, een eye-opener. Ik herken in het boek veel van wat ik al eerder op het forum van slaapwijzer.net heb gelezen en waardoor ik inmiddels al veel beter ben gaan slapen. Toch heb ik ook nu weer nieuwe tips gevonden, waardoor ook het doorslapen beter zal lukken. Ook  aparte situaties die van invloed kunnen zijn, worden meegenomen, zoals wisselende werktijden.”

review-angelique-visser
Angelique Fischer

“Voor mij was het meest aansprekende deel van het boek het hoofdstuk over de mindset. Ik vond het een eyeopener om te ontdekken waardoor ik zo in een neerwaartse spiraal ben terechtgekomen. Ik herkende mezelf duidelijk in de uitleg hierover. Ik ben vol goede moed aan de slag gegaan met de adviezen. En daar voel ik me nu al beter bij.”

review-jeanne-meus
Jeanne Meeus

Laad meer

“Op een duidelijke en eenvoudige manier ben ik als het ware bij de hand genomen om de slaapproblematiek uit mijn leven te verbannen. De gebruikte analogie met het “monster” vind ik werkelijk een vondst. Het draagt bij aan de leesbaarheid. Ook de positieve grondtoon van het boek spreekt mij zeer aan. Het is me duidelijk geworden hoe mijn slaapproblemen zich ontwikkeld hebben, waarom ze blijven bestaan en hoe ik dit eindelijk kan doorbreken.”

review-henk-venema

Henk Venema

“Een geweldig goed boek, leest fijn en is heel duidelijk geschreven. Ik zou t iedereen willen aanraden. Na het lezen van t monsterboek ben ik heel anders gaan kijken naar mijn slaapproblemen! Elke avond greep ik uit angst naar de melatonine, CBD olie met cannabis en vaak ook nog een slaaptablet. Ik breng alle tips inmiddels in de praktijk, alle troep is in de prullenbak beland en ik heb t monster veranderd in een prins op t witte paard.”

review-kitty-lebbink
Kitty Lebbink
Een vooruitblik op de ‘monster-methode’:
 • Genetische aanleg voor slapeloosheid maakt goed slapen onmogelijk? Niet waar! 98% van de factoren zijn niet genetisch bepaald (en daar gaan we ons dus op richten) – hoofdstuk 1.2
 • Hoe je een krachtige slaapgolf ontwikkelt, waar je je ’s nachts op kunt laten meevoeren (ervaar hoe het voelt om weer naar je bed te verlangen) – hoofdstuk 2.1
 • Welke activiteit vlak voor het slapengaan de ‘slow-wave-sleep’ (diepe slaap) met 20% verhoogt – hoofdstuk 2.8
 • Zolang jouw slapeloosheid de baas is over je leven blijft goed slapen een utopie: een eenvoudige oefening om de rem van je leven te halen (voel je weer vrij) – hoofdstuk 3.2
 • 9 unieke manieren van ‘slaapverwekkend omdenken’ waardoor je immuun wordt voor stress, spanning en slaapangst (een kwartiertje lezen voor een levenslang effect) – hoofdstuk 4.2
 • Een evolutionair principe dat ons elke nacht weer dwars zit (en een simpele methode om er in een paar minuten mee af te rekenen) – hoofdstuk 4.4
 • Verander gevoelens van stress en frustratie in 5 minuten in totale ontspanning met behulp van een beproefde techniek van een Amerikaanse arts – hoofdstuk 5.5

Reviews Bol.com (totaalscore: 4,9/5 sterren). Advies: bestel via deze pagina, zodat je direct toegang krijgt tot de slaapmeditaties (en andere bonussen).

EN GA DIRECT AAN DE SLAG MET MIJN METHODE

TIJDELIJK INCLUSIEF ‘SLAAPGARANTIE BONUSSEN’ T.W.V. € 88,-

DIT IS WAT IK JOU KAN BELOVEN ALS JE AAN DE SLAG GAAT MET MIJN METHODE

Belofte maakt schuld. Dat besef ik heel goed. Als mijn methode jou niet brengt wat ik beloof dan stort ik het volledige aankoopbedrag terug. Zonder vragen of gedoe. Het risico ligt bij mij.

JE VALT SNELLER IN SLAAP

In de loop van de avond word je op een natuurlijke manier ‘overvallen’ door slaperigheid waar je je aan kan overgeven.

JE SLAAPT 'S NACHTS DOOR

Je wordt minder vaak wakker en je valt – als je toch wakker wordt – snel weer in slaap.

JE HEBT (VEEL) MEER ENERGIE

Je wordt minder vaak wakker en je valt – als je toch wakker wordt – snel weer in slaap.

JE KUNT BETER PRESTEREN

Niet moe en lusteloos, maar fit, energiek en alert. Een sterke basis voor (betere) prestaties thuis en op je werk.

JE GENIET VAN HET LEVEN

De voordelen van goed slapen zijn groot. Je bent vrolijker, hebt meer levenslust en ziet er ook nog eens beter uit!

GEEN SPIJTGEVOELENS MEER

Voorkom dat je je doelen, plannen en dromen (onbewust) naar beneden bijstelt. Word weer baas over je eigen leven!

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE PERSOONLIJKE VERHALEN VAN IRENE EN KATRIEN DIE IK PER MAIL HEB MOGEN ONTVANGEN
“Verplichte kost voor huisartsen”

Als (helaas) echte profi op het gebied van slapeloosheid en slecht slapen, heb ik een zoektocht van jaren achter de rug. Ik ben nu 65 jaar. Ongeveer 19 jaar geleden is het af en toe slechter slapen verandert in chronisch slecht slapen, met als extraatje regelmatig een doorwaakte nacht.

Lees meer

Twee huisartsen namen mijn probleem niet serieus, “Ach mevrouw, u moet maar denken, u bent niet de enige”. Door een verhuizing kwam ik bij een huisarts terecht die mij doorstuurde naar een slaapcentrum. Half jaar later via een andere arts naar een ander slaapcentrum verwezen. Ook zonder veel resultaat.

Wat deden zij en ikzelf niet goed? Wij bleven het monster voeden om met jouw woorden te spreken. Ik zal je de details besparen, maar er werd niets gedaan om mijn mindset, mijn angst voor de nacht te relativeren. Ik stelde mijn leven in dienst van mijn slechte nachten.

Zelf heb ik lange tijd de grote fout gemaakt door te gaan denken, “je hebt gewoon pech, je zult met die moeheid en neerslachtigheid moeten leren leven.”

Gelukkig bleef ik toch zoeken naar een betere kwaliteit slaap. De eerste stap in de goede richting maakte ikzelf. Toen ik een advertentie zag voor een bekende beddenfabrikant met de slogan ‘better nights, better days’ viel het kwartje.

Ik draaide die woorden om. Concentreren op die slechte nachten had in al die jaren immers niets tot niet veel gebracht. Een betere dag, daar moest ik me voortaan op focussen! Ik zat al die jaren op het totaal verkeerde spoor. Nu ik eenmaal van richting was veranderd, werd mijn aandacht getrokken door slaapspecialisten die ook in die richting dachten.

Ik denk dat ik via het verder zoeken op internet bij jou uitkwam. En oh, wat ben ik blij dat ik jouw boek heb aangeschaft. Jij schreef realistisch over dit onderwerp en vooral bemoedigend. Jij was de eerste die het probleem echt relativeerde en concrete geruststellende zaken noemde. Jij hebt me geholpen en overtuigd dat ik op de goede weg was. Had ik jouw adviezen maar vele jaren eerder gekregen.

Om positief te eindigen, ik ben zo blij dat ik ze nu wel heb. Mijn nachten zijn beter geworden omdat ik mijn angst voor de nacht en voor slapeloosheid in een ander perspectief heb leren plaatsen. Die angst is er niet meer.

Je boek en inzichten zouden verplichte kost moeten zijn voor medische studenten, huisartsen en slaapdeskundigen.”

– Irene

“In 2 dagen uitgelezen en met verstomming geslagen”

Al jarenlang lijd ik aan chronische slapeloosheid. Al jarenlang krijg ik hiervoor ook psychiatrische en psychologische begeleiding. Alles heb ik geprobeerd om te kunnen slapen. Alle bestaande slaapmedicatie (en dat zijn er heel wat!) heb ik geprobeerd. Zonder resultaat.

Lees meer

Ik heb mijn huis laten onderzoeken op wateraders. Ik ben van kamer veranderd, heb mijn bed verplaatst, een nieuwe matras gekocht, een nieuw kussen, ik slaap onder een verzwaringsdeken, gebruik een oogmasker, heb liters slaapthee gedronken en miljoenen schaapjes geteld…

Op advies van mijn dokter heb ik al een paar keer een slaaponderzoek laten doen. Zonder resultaat. Het enige wat uit die onderzoeken afgeleid wordt, is dat ik niet slaap. Het duurt uren voor ik in slaap val, en na nog geen uur, ben ik alweer wakker. Ik raak niet in mijn diepe en in mijn remslaap.

Een medische oorzaak wordt niet gevonden. Ik vermoed dat mijn dokter al even erg als ikzelf met de handen in het haar zit…

Eigenlijk had ik alle hoop op nog eens een ‘goeie nacht’ al opgegeven, tot ik een week geleden dit boek ontdekte. Ik dacht als laatste redmiddel kan ik het eens proberen. En ik heb hiervan nog geen seconde spijt gehad. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik het niet veel vroeger ontdekt heb.

Ik heb het boek in 2 dagen uitgelezen en was met verstomming geslagen. Ik ben tot het inzicht gekomen dat ik al jarenlang ‘het monster’ voed. Het heeft mijn hele kijk op mijn slaapproblematiek veranderd. Plots krijg ik weer hoop en vertrouwen dat het mij opnieuw zal lukken. Zonder medicatie. Zonder angst. Wat een eye-opener!

Het is alsof het licht in mijn leven weer gaat branden en ik een nieuwe start kan nemen. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik er daadwerkelijk iets kan aan veranderen. Het zal ongetwijfeld zijn tijd vragen, maar ik heb weer hoop. Mijn doel is nu stap voor stap het boek opnieuw te lezen en alle tips mee te nemen.

Ik ben zo enthousiast over het boek dat ik het meteen nog 2x heb bijbesteld. Eentje om cadeau te geven aan mijn dokter en eentje zal een gift zijn voor mijn psycholoog. Ik kijk ernaar uit het hen te kunnen geven want ik ben ervan overtuigd dat ook zij heel waardevolle, nieuwe inzichten in een slaapproblematiek kunnen vinden en zo mij en eventueel andere patiënten nog beter kunnen helpen.

Ik kijk ernaar uit, om samen met het boek, aan de slag te gaan, op weg naar een langverwachte goede nacht. Ik kan het iedereen aanraden, en ik wens hierbij iedereen, mezelf inbegrepen, opnieuw het genot van een fijne nachtrust. 

William, bedankt! Dankzij jouw inzichten heb ik een nieuwe, positieve kijk en kan ik een nieuwe start nemen. Te beginnen vanaf vandaag. Ik kijk ernaar uit opnieuw in dromenland te kunnen vertoeven en ik heb het vertrouwen dat het me deze keer zal lukken ook.

– Katrien

DIT IS WAT JE KRIJGT ALS JE NU BESTELT
Tijdelijk gratis: ’slaapgarantie bonussen’ t.w.v. € 88,-

Mijn boek biedt je de routekaart om het drijfzand van chronische slapeloosheid eindelijk te verlaten. De zorgvuldig samengestelde ‘slaapgarantie bonussen’ zorgen ervoor dat het simpelweg niet kan mislukken. Hieronder leg ik uit waarom.

Chronische slapeloosheid:
Versla het monster (hardcover en pdf)

Voor 16.00 uur besteld, is morgen in de brievenbus

Een prachtig, kleurrijk ‘hardcover’ boek met alle informatie om definitief af te rekenen met chronische slapeloosheid. Het boek wordt discreet verpakt en bezorgd in de brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Na je bestelling krijg je direct toegang tot de digitale versie. Je kunt dus direct beginnen met lezen.

Waarde € 37,-
Stap voor stap begeleiding
Video-workshop ‘van boek naar praktijk’
Direct toegang na je bestelling

Met deze video workshop help ik je stap voor stap om de adviezen in mijn boek makkelijk, snel en doeltreffend in de praktijk te brengen, zodat je de kracht van mijn methode (beter slapen en voluit leven) razendsnel gaat ervaren. Leuk om te weten: deze methode kun je ook op andere boeken en doelen toepassen.

Waarde € 32,-. Tijdelijk gratis bij het boek.
Checklists
Slaapsabotage

Direct toegang na je bestelling

Met deze 2 handige ‘slaapsabotage’ checklists stel je in een mum van tijd vast welke gewoonten, gedachten, misverstanden en ‘externe invloeden’ jouw slapeloosheid in stand houden. Hierdoor kun je gericht te werk gaan en boek je razendsnel resultaat!

Waarde € 9,-. Tijdelijk gratis bij het boek.
E-cursus
Doorslapen (dieper slapen)
Direct toegang na je bestelling

Binnen deze e-cursus geef ik je een aantal concrete (extra) tips om dieper te slapen (meer herstel in minder tijd), zodat je zeker weet dat de ‘doorslaaphindernis’ voor jou geen probleem meer gaat zijn. Daarnaast haalt het de ‘druk van de ketel’. Je leert erop vertrouwen dat je met minder slaap meer energie kunt hebben!

Waarde € 17,-. Tijdelijk gratis bij het boek.
Geleide slaapmeditaties – Nederlandstalig
Yoga Nidra (slaapyoga)

Direct toegang na je bestelling

Tijdelijk mag ik de 3 beste ‘slaapmeditaties’ (video’s) van het grootste besloten meditatieplatform van Nederland beschikbaar stellen voor mijn lezers. De ervaren trainers helpen je stap voor stap om compleet te ontspannen en probleemloos in slaap te vallen. Er wordt wel eens gezegd dat een half uur ‘yoga nidra’ gelijk staat aan 4 uur slaap. Ervaar het vanavond al!

Waarde € 15,-. Tijdelijk gratis bij het boek.
Maandlidmaatschap besloten platform
De Slaapomgeving
Direct toegang na je bestelling

Je krijgt een maand lang volledige toegang tot De Slaapomgeving. Dit is een uniek online platform waar je door mij ‘gecoacht’ wordt op jouw route naar blijvend goed slapen. Ook kun je (anoniem) meelezen of – alleen als je dat wilt – meepraten binnen de besloten community waar het barst van de (h)erkenning, support en inspiratie.

Waarde € 17,-. Tijdelijk gratis bij het boek.
Begrijp je waarom ik het ‘slaapgarantie bonussen’ noem?
 • NJe hebt de hulpmiddelen (slaapmeditaties) om vanavond al beter te slapen. Nog voor je het boek hebt gelezen.
 • NJe wordt stap voor stap geholpen om de ‘monster-methode’ in de praktijk te brengen (snel resultaat).
 • NJe krijgt gerichte ondersteuning bij het knelpunt ‘doorslapen’ (wakker worden en niet meer verder kunnen slapen is verleden tijd).
 • NJe krijgt snel en eenvoudig inzicht in jouw specifieke situatie, zodat je gericht aan de slag kan (checklists).
 • NJe leert van vele anderen die dezelfde route bewandeld hebben (besloten community)
EEN MONSTERLIJKE GARANTIE: HET RISICO LIGT BIJ MIJ

Als jij niet veel beter slaapt, meer energie hebt en lekkerder in je vel zit, stuur je simpelweg een e-mail naar info@slaapwijzer.net en ik stort het volledige aankoopbedrag terug. Zonder vragen, gedoe, kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Het boek mag je houden, dus geen gedoe met terugsturen. Ik heb zoveel vertrouwen in mijn methode dat ik het volledige risico op mij neem. De garantie is maar liefst 90 dagen geldig.

“Geweldig boek. Heerlijk dat slapeloosheid op deze manier benadert kan worden (en dat het ook daadwerkelijk effect heeft daardoor).”

Leontien

“Met jarenlange ervaringen met andere ‘experts’ kan ik tegen iedereen zeggen niet twijfelen maar aanschaffen, je zult er geen spijt van hebben!” 

Jan Breedveld

“De onorthodoxe aanpak van deze auteur heeft me de juiste weg gewezen om uit de neerwaartse spiraal te komen”

Marion
MAAK EEN KEUZE DIE JE LEVEN VERANDERT

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Ik zou je willen vragen om deze bekende uitspraak even op je in te laten werken. Ik denk dat je wel aanvoelt dat doorgaan op de huidige weg een strategie is die je weinig gaat brengen. Er zal niks veranderen. En dat is wel wat je wilt. Waarom zou je anders hier terecht zijn gekomen? 

Als je voor een andere uitkomst gaat – beter slapen en alles uit je leven halen – is het belangrijk om het anders aan te pakken. De knoop ontwarren en het fundament onder je slapeloosheid laten verkruimelen zijn de enige manieren om je natuurlijke slaapvermogen terug te vinden.

Ik wil hierbij graag jouw coach zijn. Klik op de oranje button, vul je gegevens in en we kunnen direct van start.

Dit is wat je krijgt als je vandaag bestelt:
Chronische slapeloosheid: versla het monster
 • NHardcover boek (full colour)
 • NTijdelijk: direct toegang tot de pdf
‘En nu lukt het echt’ bonus (tijdelijk gratis en direct toegang)
 • LVideo-workshop t.w.v. € 32,-
 • LChecklists slaapsabotage t.w.v. € 7,-
 • LE-cursus doorslapen t.w.v. € 17,-
 • LGeleide slaapmeditaties t.w.v. € 15,-
 • LProefmaand besloten platform t.w.v. € 17,-
 • NBeter (door)slapen
 • NEen diepere en effectievere slaap
 • NMeer energie en levenslust
 • NBeter presteren (maak je dromen waar)

“Ik had niet een slaapprobleem, ik was het!!”

Suzanne

Normale prijs

€125,-

Tijdelijke prijs

€37,-
 • Succesgarantie
  Niet goed, geld terug
 • Snelle bezorging
  Binnen no-time thuis
 • Tijdelijke prijs
  Slechts € 37,-
ANTWOORDEN OP JE VRAGEN

Je krijgt inzicht in de echte oorzaken van je slapeloosheid en je wordt stap voor stap begeleid bij het structureel oplossen van het probleem. Het is de enige manier om te stoppen met pappen en nathouden, onbewuste ‘slaapsabotage’ te stoppen, je natuurlijke slaapvermogen terug te vinden en weer baas te worden over je eigen leven.

Het eerste positieve effect merk je direct na het lezen van het boek. Er valt een spanning van je af die je waarschijnlijk jaren met je meegezeuld hebt. En dat ga je merken tijdens de nacht. Nadat je de adviezen in de praktijk hebt gebracht – en dat gaat binnen no-time op de automatische piloot – merk je dat je nachtrust zich blijvend hersteld. Je gaat langzaam maar zeker weer denken en handelen als een ‘goede slaper’ en je hebt weer tijd, aandacht en energie voor al die dingen die het leven de moeite waard maken!

Het antwoord op deze vraag kan kort en bondig worden geformuleerd: nee. Je gaat adviezen tegenkomen die volledig nieuw voor je zijn, die direct op hun plaats vallen (je voelt tijdens het lezen al dat ze gaan werken) en die direct effect hebben. Dat gezegd hebbende: er staan ongetwijfeld ook een aantal adviezen in het boek die je al kent, maar waar ik simpelweg niet omheen kan.

Ik zou hier een lang verhaal kunnen schrijven, maar mijn advies is om het – volledig risicoloos – zelf te gaan ervaren. Veel lezers geven aan dat zij al tijdens het lezen ‘voelen’ dat dit de enige juiste weg is naar blijvend beter slapen. Mocht je twijfelen dan is het goed om te weten dat er een niet-goed,-geld-terug garantie van 90 dagen van toepassing is (zonder addertjes onder het gras). Je kunt het dus 100% risicoloos zelf ervaren.

Veel mensen met chronische slapeloosheid verkeren in de veronderstelling dat er een specifieke, zeldzame oorzaak achter het probleem zit. Bijvoorbeeld een tekort aan een voedingsstofje. Dit is zelden het geval (mocht je het wel vermoeden, laat het dan onderzoeken via je huisarts).

Vrijwel altijd heeft chronische slapeloosheid te maken met ingeslepen gedachtenpatronen en averechts werkend ‘compensatie-gedrag’, waardoor goed slapen onmogelijk is (en blijft). Het ontwarren van deze knoop is – in vrijwel alle gevallen – de enige manier om tot blijvend resultaat te komen.

Het boek heeft 200 pagina’s en leest vanwege de heldere schrijfstijl, de kleurrijke vormgeving en de vele praktijkvoorbeelden prettig weg. Kortom, geen lange theoretische uiteenzettingen, maar begrijpelijke, concrete, prettige en effectieve begeleiding bij het definitief oplossen van jouw slaapproblemen.

Ja, ook als je op wisselende tijden moet werken – bijvoorbeeld in de nacht – helpt de methode om je nachtrust blijvend te verbeteren. In het boek krijg je bovendien een aantal concrete adviezen om zo goed mogelijk om te gaan met onregelmatigheid binnen je werk. Dat gezegd hebbende: wisselende werktijden blijven – zeker als er sprake is van veel onregelmatigheid – altijd een extra hindernis.

Ja, de methode kan je helpen om afhankelijkheid van slaapmedicatie te doorbreken of te voorkomen. Het is belangrijk om het eventueel afbouwen altijd met je (huis)arts te bespreken en hierbij samen tot een plan te komen. In het boek vind je hiervoor een aantal algemene adviezen/uitgangspunten.

Hoe lang duurt het voor ik het boek ontvang? Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, ontvang je de hardcopy versie van het boek de volgende dag thuis in de brievenbus! Direct na je bestelling krijg je bovendien al toegang tot de bonussen die bij het boek horen. Je kan bijvoorbeeld vanavond al aan de slag met de meditatie-oefeningen.

Ook hierop is het antwoord volmondig ‘ja’. In algemene zin helpen de adviezen in het boek om je slaapkwaliteit flink te verbeteren, waardoor je veel minder wakker wordt tijdens de nacht en – mocht het toch gebeuren – sneller weer doorslaapt. Daarnaast vind je – met name in hoofdstuk 2 – een aantal specifieke strategieën om eindelijk weer te ervaren hoe fijn het is om de hele nacht door te slapen.

Nee, de adviezen zijn concreet, begrijpelijk en makkelijk toe te passen. Daarnaast kosten ze je weinig tijd. De focus moet namelijk op ‘leven’ liggen en niet op ‘slapen’. Bovendien – en dat is natuurlijk het belangrijkste – merk je dat de adviezen snel effect hebben.

Mijn advies: geef de methode een kans! Als je niet beter slaapt en over een flinke dosis extra energie en levenslust beschikt, kun je altijd gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie (geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras) door even een mailtje te sturen naar info@slaapwijzer.net. Hiervoor heb je maar liefst 90 dagen de tijd. Je loopt dus geen enkel risico.

EN GA DIRECT AAN DE SLAG MET MIJN METHODE

TIJDELIJK INCLUSIEF ‘SLAAPGARANTIE BONUSSEN’ T.W.V. € 88,-

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net