logo.png
“Het masker werkt nog beter dan het lichtdicht maken van de kamer en als ik hem op heb voel ik het niet eens zitten” – Rob, Ouderkerk aan de Amstel

Manta Sleep Mask

(3282) reviews

€ 39,95

Het beste slaapmasker ter wereld: 100% verduisterend en super comfortabel.

Diepere slaap door 100% verduistering

Volledig verstelbaar voor ultieme pasvorm

Zachte, ademende en duurzame materialen

Geen druk op de oogleden of wimpers

Exclusief verkooppunt Nederland en België

Niet goed, geld terug garantie

Inclusief: Manta Sleep Mask, premium oordopjes en waszakje. Geschikt voor de wasmachine.

Wat onze klanten over het Manta Sleep Mask zeggen:

Optimaal slapen (en herstellen): alleen in absolute duisternis
Alleen in absolute duisternis is je nachtrust optimaal en word je uitgerust wakker.
Teveel licht tijdens het slapen is een belangrijke verborgen oorzaak van slaapproblemen en vermoeidheidsklachten.
Met het Manta Sleep Mask ben je verzekerd van 100% duisternis en dus een optimale slaapkwaliteit.
total_darkness_e8117493-30fb-4923-a549-4cb29760705b_300x300

100% Blackout

perfect_fit_300x300

Perfecte pasvorm

comfy_and_durable_51514272-4313-464b-9744-79eadc81b7f5_300x300

Comfortabel & duurzaam

zero_pressure_421573b9-91a0-461b-b937-8ef0dc238378_300x300

Geen druk op de ogen

Wat maakt het Manta Sleep Mask uniek?
100% duisternis voor de best mogelijke slaapkwaliteit: voel je altijd 100% fit
Slechts een flintertje licht kan je slaapkwaliteit – en daarmee je energieniveau overdag – negatief beïnvloeden. Het Manta Sleep Mask is zo ontworpen dat het 100% van het licht blokkeert, zelfs met volledig daglicht. Het betekent dat je kunt vertrouwen op een diepe, rustgevende en ongestoorde slaap.

Pas naderhand heb ik ervaren hoe een klein beetje licht mijn slaap verstoord heeft. Sinds ik het Manta slaapmasker gebruik word ik veel energieker wakker en stap ik makkelijker uit bed.

– Elise

Verstelbare ‘eye covers’ garanderen een perfecte pasvorm
Het Manta Sleep Mask is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten op jouw gezicht. Je kunt de eye covers en de band zo ‘finetunen’ dat de pasvorm optimaal is en je nauwelijks doorhebt dat je een slaapmasker draagt.

Het meest bijzondere is misschien nog wel hoe ontzettend goed het masker verduisterd. Zelfs midden op de middag in het volle zonlicht is het met dit slaapmasker pikkedonker.

– Willem

Elk detail is ontworpen voor ultiem comfort in elke slaappositie
Het Manta Sleep Mask is ontworpen voor optimaal comfort en gemaakt van superzachte, ademende en duurzame materialen. Het betekent dat je in elke slaappositie heerlijk ontspannen kunt slapen, zonder druk op de ogen.

Het slaapmasker van Manta zit heerlijk (voel ‘m nauwelijks), ik kan er alle kanten mee op en het doet wat het zegt.

– Frederiek

Vergelijking met een normaal slaapmasker

Manta Sleep Mask Gewoon masker
100% verduisterend
Geen druk op de ogen (of oogleden)
Verstelbaar voor perfecte pasvorm
Voor rug-, zij- en buikslapers
Lichtgewicht
Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal
Boost voor slaapkwaliteit
Trotse aanbieder van het Manta Sleep Mask
Na vele vragen en verzoeken van bezoekers en klanten mag Slaapwijzer het Manta Sleep Mask (als enige partij) eindelijk aanbieden in Nederland en België.
We zijn ontzettend trots dat we mogen samenwerken met Manta Sleep en kunnen ons volledig aansluiten bij de missie van deze organisatie: alles is beter met betere slaap.
We zijn ervan overtuigd dat je dit in de praktijk gaat ervaren met het Manta Sleep Mask: of je nu van nature moeite hebt met slapen, vaak moe wakker wordt, veel reist, in ploegendiensten werkt of overdag graag een dutje doet.

manta mask lovers

Video testimonials

customer reviews

Niet goed geld terug garantie: ervaar het Manta Sleep Mask 100% risicoloos
Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden met het Manta Sleep Mask? Je hebt 30 dagen de tijd om het slaapmasker terug te sturen naar Slaapwijzer. Het volledige aankoopbedrag staat dan binnen een paar dagen weer op je rekening.
Je kunt dus 100% risicoloos ervaren hoe het Manta Sleep Mask jouw nachtrust een grote boost gaat geven!

Veelgestelde vragen

Zeer waarschijnlijk wel. Van de tienduizenden klanten geeft 99% aan dat het slaapmasker bij hen voor 100% duisternis zorgt. Dit is mede te danken aan de verstelbare ‘eye covers’.

Een vervelende eigenschap van veel slaapmaskers is dat ze al snel niet meer optimaal zijn. Het elastiek verliest zijn rek en het masker verliest zijn vorm. Bij het Manta Sleep Mask is dit niet het geval. Er is bewust gekozen voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Met andere woorden: bij normaal gebruik kun je er jaren mee vooruit.

Dat kan. De prijs op de Amerikaanse website lijkt iets lager. Wees je er echter van bewust dat dit de prijs zonder BTW is. Bij aankomst in Nederland of België moet je dit bedrag (21% van de prijs) alsnog betalen. Daarnaast is het goed om te weten dat de levertijd vanuit Amerika langer dan aangegeven kan oplopen (wij leveren uit voorraad vanuit Nederland) en dat eventueel retourneren naar Almelo net iets makkelijker gaat dan een slaapmasker terugsturen naar Amerika.

De meeste slaapmaskers oefenen druk uit op de ogen en oogleden. Dit zorgt direct na het dragen vaak voor geïrriteerde oogleden en slechter zicht. De holle ‘eye-covers’ van het Manta Sleep Mask oefenen geen enkele druk uit op de ogen. Je kunt je ogen zonder problemen openen op elk moment dat je wilt en er ontstaat geen irritatie.

Het Manta Sleep Mask is verduisterend en comfortabel in elke slaappositie. Dit komt onder andere door de ‘eye-covers’ die taps toelopen en de hoofdband van superzacht katoenvelours, waardoor je geen ongemak voelt aan je oren, gezicht en hoofd.

Het Manta Sleep Mask is volledig verstelbaar en hierdoor geschikt voor vrijwel iedereen (99,5% van de mensen).

Ja, zowel de band als de ‘eye-covers’ kunnen gewassen worden in de wasmachine. Hierbij gelden de volgende instructies: de ‘eye covers’ en de band los in het bijgeleverde netje/tasje stoppen en koud wassen. Vervolgens plat drogen en niet strijken.

Je hebt 30 dagen de tijd om het slaapmasker terug te sturen naar Slaapwijzer.net. Na binnenkomst en controle wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort. Je loopt dus geen enkel risico.

manta mask
Manta Sleep Mask € 39,95

(3282) reviews

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net