Wasinstructies (belangrijk om even lezen)

Hartelijk dank voor het bestellen van de Slowwave Premium Silk Pillowcase. Wij willen graag dat je zo lang mogelijk kunt genieten het zijden kussensloop met de hoogste kwaliteit (100% moerbei, 22 momme en grade 6a). 

Om die reden hebben we de wasinstructies hieronder kort op een rij gezet. Wij willen je vriendelijk vragen om het goed door te lezen met wellicht wat extra aandacht voor de laatste alinea 🙂

Spoel het kussensloop eerst uit met alleen water. Plaats deze vervolgens in koud of warm water (tot max. 30 graden) en voeg de juiste hoeveelheid wasmiddel (geschikt voor zijde, zie etiket) en meng dit goed. Hierna kan het kussensloop worden toegevoegd aan de handwas en kun je het kussensloop voorzichtig wassen met je handen.

Plaats het kussensloop in een waszak (ter bescherming van de stof) en plaats het in de wasmachine. Was het kussensloop alleen of met andere zijde-producten op een zijdewasprogramma of koud wasprogramma (tot max. 30 graden). Gebruik hiervoor een zijdewasmiddel. Voeg geen wasverzachter, disinfectant, azijn o.i.d. toe aan de was. Hierdoor kan de zij beschadigd raken.

Laat het kussensloop aan de lucht drogen (niet uitwringen). Laat het kussensloop niet in de zon drogen en maak geen gebruik van een droger!

Het beste zijdewasmiddel (ontvang een gratis proefverpakking)

Een kwalitatief goed zijdewasmiddel is het overwegen waard om de stof te beschermen en optimaal te genieten van de unieke eigenschappen van zijde. Tijdelijk geven wij een gratis proefflacon van het door ons best beoordeelde zijdewasmiddel weg. Om dit thuis te ontvangen kun je dit formulier invullen. 

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net