Honeycomb TPE Pillow

100% risicoloos experiment

Ons kussen is beter (en fijner) dan dat van jou: test het 60 nachten uit

Deze klantervaringen zijn afkomstig van Bol.com. Wij adviseren om via deze pagina te bestellen vanwege een snellere levering en een langere retourtermijn.

Waarom het beste kussen?

‘Slow rebound’ traagschuim kern: perfecte ondersteuning tijdens de nacht

Het Honeycomb TPE Pillow heeft een kern van kwalitatief hoogwaardig ‘slow rebound’ traagschuim. Dit is veruit de beste keuze voor perfecte ondersteuning, optimaal comfort en het ‘zweefgevoel’ tijdens de nacht. We hebben de belangrijkste voordelen op een rij gezet.

De traagschuim kern vormt zich automatisch naar je lichaam en neemt druk en spanning weg bij je hoofd, nek en schouders en ondersteunt een optimale bloedstroom tijdens de nacht. Het maakt het veel makkelijker om je meest comfortabele slaappositie te vinden (en te behouden).

Je hoofd, schouders en nek kunnen tot rust komen in natuurlijke, drukvrije posities. Het betekent dat je minder vaak wakker wordt en dieper slaapt (sneller herstel in minder tijd).
De traagschuim kern houdt de ruggengraat in haar natuurlijke positie, waardoor rug- en nekklachten voorkomen worden. In tegenstelling tot andere materialen wordt deze onmisbare ondersteuning ook tijdens het ‘zijslapen’ geboden.

Bewust geen snippers

Kussens met traagschuim snippers scoren goed vanuit marketingperspectief en zijn commercieel interessant (verkoop navulverpakkingen). Als slaapdeskundigen adviseren wij echter nadrukkelijk om voor een traagschuim kussen met een vaste kern van ‘slow rebound’ traagschuim te kiezen. Dankzij de hogere dichtheid biedt het betere ondersteuning voor nek, schouders en hoofd en voelt het simpelweg fijner aan. Uiteraard staat het je volledig vrij om dit verschil zelf uit te testen.

En start jouw Honeycomb TPE Pillow experiment

Het risico ligt voor 100% bij ons

Waarom het beste kussen?

3D TPE (honingraat): innovatieve buitenlaag voor optimale ventilatie en slaaptemperatuur

Voor de buitenste laag van het Honeycomb TPE Pillow is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig TPE materiaal (thermoplastisch elastomeer) in een 3D honingraat-structuur.

Honeycomb TPE Pillow: wat klanten zeggen…

“Alles wat nodig is voor goede slaap komt samen in dit kussen”

Perfecte ondersteuning van je hoofd nek en schouders, geen ‘prikkel’ om continu te willen draaien, een perfecte temperatuurregulatie en simpelweg heerlijk liggen. Het zijn essentiële uitgangspunten voor goede en diepe slaap tijdens de nacht en een energiek en vitaal leven overdag. Dankzij de kern van ‘slow rebound’ traagschuim (ondersteuning), de innovatie 3D TPE-laag (temperatuurregulatie) en de TENCEL™ kussensloop komt alles samen in het Honeycomb TPE Pillow. Ik kan je van harte adviseren om zelf te ervaren wat het voor je slaap (en je leven) gaat betekenen.

William van der Klaauw

— Slaapdeskundige slaapwijzer.net

En start jouw Honeycomb TPE Pillow experiment

Het risico ligt voor 100% bij ons

Waarom het beste kussen?

Fris, hygiënisch en geurloos (in tegenstelling tot veel andere kussens)

Bij veel andere kussens wordt – meestal vanuit kostenperspectief – vaak gekozen voor materialen die voor een (onzichtbaar) broeinest van bacteriën, mijten en schimmels zorgen. Geen lekker idee voor iets waar je de hele nacht met je gezicht in ligt. Bij de ontwikkeling van het Honeycomb TPE Pillow zijn hygiëne en frisheid centrale uitgangspunten geweest:
Kortom, met het Honeycomb TPE Pillow ben je verzekerd van frisse, schone en geurloze nachten. En dat draagt natuurlijk weer bij aan een heerlijke slaapervaring.

Deze klantervaringen zijn afkomstig van Bol.com. Wij adviseren om via deze pagina te bestellen vanwege een snellere levering en een langere retourtermijn

Tijdelijk gratis bonus

TENCEL™ kussensloop (ademend, vochtregulerend en superzacht/comfortabel)

Tijdelijk krijg je bij het Honeycomb TPE Pillow van Slowwave een TENCEL™ kussensloop cadeau. Uiteraard in het juiste formaat. TENCEL™ sluit perfect aan op de eigenschappen van het kussen.

Het is zo zacht als zijde, beschikt over ventilerende en warmteregulerende eigenschappen (koel in de zomer en warm in de winter), absorbeert vocht beter dan katoen (maar droogt veel sneller) en heeft een natuurlijke antibacteriële werking (blijft heel lang fris en vormt een goede keuze bij allergie).

Bovendien gaat het om een natuurlijk, duurzaam en supersterk materiaal. Lang verhaal kort: dit kussensloop maakt het TPE Honeycomb Pillow helemaal af en ‘slaapklaar’.

Ons kussen is fijner dan dat van jou: 100% risicoloos experiment

Over het Honeycomb TPE Pillow moet je eigenlijk niet praten, lezen of schrijven; je moet het ervaren. En dat kan bij het Honeycomb TPE Pillow 100% risicoloos.

Als je niet beter slaapt, lekkerder ligt, frisser wakker wordt, betere ondersteuning ervaart en simpelweg fijnere nachten beleeft, stuur je het kussen binnen 60 dagen gratis weer terug. Ook na gebruik/testen. Om dit extra eenvoudig te maken, sturen we een geprint PostNL retourlabel mee.

Wij storten na binnenkomst het volledige aankoopbedrag weer terug. Zonder vragen, gedoe of kleine lettertjes.

Honeycomb TPE Pillow: wat klanten zeggen…

Slowwave Honeycomb TPE Pillow:
een vergelijking

Slowwave Honeycomb TPE Pillow: Kussens mindere kwaliteit:
Perfecte ondersteuning tijdens de nacht
Neemt druk en spanning weg bij hoofd, nek en schouders
Geschikt voor alle slaapposities
Maakt het makkelijk om jouw perfecte slaappositie te vinden en te behouden
Draagt bij aan een optimale bloedstroom tijdens de nacht
Houdt ruggengraat in natuurlijke positie (voorkom nek- en rugklachten)
Voelt heerlijk aan: slapen krijgt een extra beleving
Koele en ventilerende buitenlaag van TPE: altijd een ideale slaaptemperatuur
Hygiënisch, hypoallergeen, geurloos en en altijd fris
Gratis kussensloop van superzacht en ademend TENCEL™
Zeer duurzaam: gaat bij normaal gebruik jarenlang mee
60 nachten uitproberen en 1 jaar garantie

En start jouw Honeycomb TPE Pillow experiment

Het risico ligt voor 100% bij ons

Eigenschappen

Wasinstructies

Zowel de TPE buitenlaag (afritsbaar) als de TENCEL™ kussensloop kunnen op 30 graden gewassen worden (fijne was) en aan de lucht gedroogd worden. Handwas is uiteraard ook mogelijk. De traagschuim kern kan niet worden gewassen, maar uiteraard wel gelucht.

Ons kussen is beter dan dat van jou: ga jij de uitdaging aan?

De hele nacht heerlijk liggen, perfecte ondersteuning voor je hoofd en nek, een optimale temperatuurregulatie voor diepe slaap en optimaal herstel. Dat is waar het Slowwave Honeycomb TPE Pillow voor staat.

Wij nodigen jou uit om dit 60 nachten risicoloos uit te proberen. Niet goed is geld terug (ook na gebruik/testen) en terugsturen is makkelijk en gratis.

Klik op de button hieronder, vul je gegevens in en ga het risicoloze experiment aan. Niks te verliezen en heel veel te winnen…

Eigenschappen

Achteraf betalen mogelijk

60 nachten uitproberen

Gratis retournering

Verzending uit voorraad (PostNL)

Veel Gestelde Vragen

Het korte antwoord: een heerlijke slaapervaring, minder woelen en draaien en perfecte ondersteuning voor hoofd, nek en schouders. Toch hoef je ons niet op ons woord te geloven. Je krijgt 60 nachten om het risicoloos uit te testen (niet goed, geld terug).

Het Slowwave Honeycomb TPE Pillow gaat jarenlang mee. In het uitzonderlijke geval dat er toch een mankement is bieden wij 1 jaar garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

Ja, wij bieden deze mogelijkheid via Klarna.

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur binnenkomen worden dezelfde dag nog aangeleverd bij PostNL en normaal gesproken een dag later bezorgd. Uiteraard ontvang je een tracking link.

  • kern van slow rebound traagschuim
  • Buitenlaag van thermoplastisch elastomeer (TPE) in honingraatmotief
  • Tijdelijk gratis: TENCEL™ kussensloop in het juiste formaat
  • PostNL retourlabel

Ons advies: geef het Slowwave Honeycomb TPE PIllow 60 nachten risicoloos de kans. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stuur je het kussen gratis terug (PostNL retourlabel meegeleverd) en ontvang je het volledige aankoopbedrag retour. Het risico ligt voor 100% bij ons. We zijn er echter van overtuigd dat je jouw Honeycomb TPE Pillow niet meer af wilt staan.

En start jouw Honeycomb TPE Pillow experiment

Het risico ligt voor 100% bij ons

© 2023 Slaapwijzer.net Privacy Policy

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net