Sluit je ook aan bij het grootste ‘beter slapen’ platform


De Slaapomgeving

Jouw onmisbare navigatiesysteem naar blijvend goed slapen en voluit leven

Chronische slapeloosheid oplossen is ALTIJD een proces. Ik kan je op basis van mijn kennis en ervaring nu vertellen wat je precies moet doen, maar de kans is groot dat je onderweg ergens verdwaald. Begrijpelijk. 

Met De Slaapomgeving’ neem ik je bij de hand en help ik je tijdens elke stap van de reis. Jij kunt op de passagiersstoel plaats nemen en je tijd en energie gebruiken voor de dingen die jouw leven kleur geven. Ik zorg ervoor dat je op het juiste spoor blijft. Tot je er bent!

Op deze pagina leg ik uit hoe onze reis eruit gaat zien. Vergeet je tandenborstel niet!

Inbegrepen:

Slaapwijzer-SO-Insomnia-happy
“Na jarenlange struggles, omzwervingen en zoektochten naar oplossingen voor mijn slaapprobleem heeft Slaapwijzer.net mij naar herstel begeleidt. Niet meer eenzaam, eindelijk begrip en gehoor. De Slaapomgeving heeft mij inzicht gegeven in de blinde vlekken van mijn worstelingen met slapeloosheid. Ik heb dankzij de strategische aanpak eindelijk weer vertrouwen in mijn eigen slaapvermogen en alle angst omtrent mijn slaap-issue is ontzenuwd.“
Evalien Swillens
“De e-coaching en de adviezen die binnen De Slaapomgeving te vinden zijn, zijn erg nuttig en interessant om door te nemen. Ik kijk door de informatie die ik krijg heel anders tegen slaapproblemen aan. En geloof mij: het is echt op te lossen. Ik vind het daarnaast fijn dat ik mijn vragen kwijt kan bij William. Ook al kennen we elkaar niet persoonlijk, je kan alles vragen over je persoonlijke situatie. Het is een kort lijntje en je krijgt snel antwoord terug. Ik waardeer dit enorm dat het zo kan!”
Sylvia Koops

Test in 1 minuut

Gaat de Slaapomgeving jou helpen om de stap naar blijvend goed slapen (en voluit leven) eindelijk ECHT te zetten?

Als jij je in een of meerdere van de onderstaande punten herkent, is De Slaapomgeving voor jou een oplossing op maat: 

E-coaching: samen stap voor stap op weg

De rode draad van De Slaapomgeving is de e-coaching. Elke 3 dagen ontvang je een editie. Op een rustige, gestructureerde, logische en effectieve manier gaan we samen aan de slag. Stapje voor stapje. 

Snel ga je merken dat er ruimte ontstaat: in je leven, je lijf en je hoofd. Slapeloosheid beheerst niet langer je leven en je kunt weer focussen op alles wat het leven de moeite waard maakt. Er ontstaat geestelijke rust om ‘los te laten’: een voorwaarde voor goede slaap. En de spanning die je waarschijnlijk jarenlang onbewust gevoeld hebt, valt van je af.

Hop on – Hop off

Je kan stoppen met De Slaapomgeving en de bijbehorende e-coaching op het moment dat jij daar klaar voor bent. Slaap je na een paar weken al veel beter? Voel je vrij om op te zeggen. Toch een paar maanden nodig? Prima natuurlijk. Vind je het fijn om langer betrokken te blijven om zeker te weten dat je op het goede spoor blijft? Om de prijs hoef je het niet te laten… Je kan in- en uitstappen wanneer je zelf wilt. Zonder gedoe.

Waarschuwing vooraf 🙂 

De toon binnen de e-coaching kan soms pittig zijn. Slaapdeskundigen – die deze naam niet verdienen – geven adviezen die totaal averechts werken, bedrijven verkopen onzinproducten, artsen kunnen je van de regen in de drup helpen en zelfs je naaste omgeving kan (onbewust) een negatieve rol vervullen. Mijn doel is om je langs deze valkuilen te leiden, zodat goed slapen eindelijk weer vanzelfsprekend wordt.  

En ga direct van start (+volledige toegang)

Tijdelijk 25% blijvende korting 

Adviezen, technieken en hulpmiddelen
die voor jou het verschil gaan maken

Direct na je aanmelding krijg je toegang tot de besloten (premium) informatie binnen De Slaapomgeving. Voel je vrij om hier alvast doorheen te snuffelen. Met sommige informatie – bijvoorbeeld de ontspanningstechnieken – kun je vanavond al aan de slag. Hieronder vind je een voorproefje van wat je kunt verwachten: 

 • Tools en hulpmiddelen: denk bijvoorbeeld aan een checklist om de beste slaapadviezen op de automatische piloot in de praktijk te brengen of een lijst met de ‘ingrediënten’ van de perfecte slaaproutine.

 • De (volledige) aanpak van de Amerikaanse slaap- en ervaringsdeskundige Nick Robinson. Zijn unieke visie zorgt voor inspiratie, houvast en motivatie. Binnen de e-coaching gaan we er samen dankbaar gebruik van maken!

 • De beste hulpmiddelen om je gedachten tot rust te brengen. Ooit gehoord van ‘de nostalgische rondleiding’, ‘progressieve relaxatie’ of ‘de Spielberg methode’? Vanavond kun je er al van profiteren.

 • ‘Welterusten snack’ recepten: wat je wel of niet eet voor het slapengaan maakt wel degelijk uit.

 • De e-cursus ‘Dieper Slapen’ met als doel om zoveel mogelijk slaap in slaapfase 3 en 4 (diepe slaap) en de REM-slaap door te brengen. Je wordt hierdoor minder vaak wakker, slaapt efficiënter en herstelt sneller.

Hapklare brokken

Voel je niet overweldigd door alle informatie in De Slaapomgeving. Alles komt in hapklare brokken voorbij tijdens de e-coaching. Uiteraard kun je straks alvast rondkijken en wellicht wat inspiratie opdoen, maar voel geen enkele druk of verplichting. Alles op zijn tijd.

Sneak preview?

Ik nodig je van harte uit om – via de button hieronder – alvast een beeld te krijgen bij de besloten informatie binnen De Slaapomgeving. 

“Ben nu een paar dagen bezig en ik kan niet anders zeggen dan: super! Makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Onwijs blij dat je dit initiatief hebt genomen! Voor mij – en volgens mij voor vele anderen – een grote meerwaarde.”
Alysia van Dijk
“De slaapomgeving geeft herkenning, werkt relativerend, biedt wetenschappelijk onderbouwde adviezen en geeft een gevoel van erkenning. Kortom, ik word er een slaap-relaxter-mens van. En dat merk ik zowel overdag als ’s nachts…”
Karin Klein

Persoonlijk advies van een slaapdeskundige

Laagdrempelig en betrokken, zonder (gepeperde) uurtarieven

Loop je vast, heb je een steuntje in de rug nodig of wil je een vraag stellen over jouw persoonlijke situatie? Ik help je graag persoonlijk verder. Ik reken geen hoge uurtarieven, wil laagdrempelig zijn en vind het belangrijk om contact te hebben met leden. Ik hoor graag van je en help waar ik kan helpen. Snel en adequaat! Advies wordt gegeven per e-mail.

Wie ik ben

Mijn naam is William van der Klaauw. Als slaapdeskundige heb ik talloze cliënten mogen begeleiden naar blijvend herstel. In 2013 heb ik Slaapwijzer.net opgericht waar ik sinds de lancering meer dan 4 miljoen bezoekers heb mogen ontvangen. Mijn laatste boek (Chronische Slapeloosheid: versla het ‘monster’) mag zich inmiddels een bestseller noemen.

Persoonlijk advies vervalt binnenkort

Belangrijk: wegens (over)volle agenda binnenkort niet meer inbegrepen. Als je je nu aanmeldt blijft deze mogelijkheid voor jou beschikbaar gedurende je gehele lidmaatschap.

Afmelden, garantie, kleine lettertjes?

3 simpele uitgangspunten, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent

Je aanmelden voor een lidmaatschap kan een beetje eng aanvoelen.
Zit je ergens aan vast? Heb je kleine lettertjes gemist? Kun je je makkelijk weer afmelden? Ik begrijp het volledig.

Om die reden werken wij volgens 3 heldere regels/uitgangspunten.
Zo weten we beide – van tevoren – waar we aan toe zijn:

 • Niet goed, geld terug (14 dagen)

  Stuur binnen 14 dagen een mail naar info@slaapwijzer.net en wij storten het betaalde bedrag direct terug. Zonder vragen of gedoe. Het welkomstgeschenk mag je houden, dus geen gedoe met terugsturen.

 • Heel eenvoudig afmelden

  Ook op een later moment kun je je snel en eenvoudig afmelden. Ook hierbij volstaat een mailtje naar info@slaapwijzer.net met enkel de tekst ‘afmelden’. Je lidmaatschap loopt dan automatisch af na de laatst betaalde periode.

 • Altijd een bevestiging

  Je krijgt van ons altijd een bevestiging van je afmelding.

En ga direct van start (+volledige toegang)

Tijdelijk 25% blijvende korting 

Tijdelijke bonus: als lid heb je een streepje voor

Leden van De Slaapomgeving hebben altijd een streepje voor.
Om die reden krijg je een aantal unieke ‘extra’s’ bij je lidmaatschap: 

Toegang besloten community vol herkenning, support en inspiratie

Dit besloten platform met meer dan 10.000 berichten barst van de (h)erkenning, support, begrip en inspiratie. Je staat er niet (langer) alleen voor. Meepraten is zeker niet verplicht, alleen meelezen mag. En je bent natuurlijk zo anoniem als je zelf wilt. Hieronder vind je een paar voorbeelden van topics: 

 • Never give up. Ik slaap weer na 31 jaar! (43 reacties) 
 • Ik ben met de afbouw van mijn medicatie begonnen (23 reacties) 
 • Een tip van een yoga-expert uit Nepal (78 reacties)
 • Ik heb het twee keer geprobeerd en het werkt (32 reacties) 
 • Tips gevraagd: ik wil zo graag weer samen kunnen slapen (35 reacties)
20% korting op het gehele assortiment van De Slaapwinkel

In onze webshop (De Slaapwinkel) vind je de beste hulpmiddelen die bijdragen aan een betere slaap en meer energie. Als lid krijg je 20% korting op het gehele assortiment. En daarmee verdien je je lidmaatschap razendsnel terug. Je bespaart bijvoorbeeld dik € 30,- op de Slowwave verzwaringsdeken, ruim € 40,- op de beste lichttherapiebril en bijna € 10,- op ons favoriete slaapmasker. 

De unieke uitgave ‘Hart onder de Riem’ (t.w.v. € 11,-)

De uitgave ‘Hart onder de Riem’ sluit naadloos aan op het doel van De Slaapomgeving. Aan de hand van 10 bijzondere artikelen neem ik onnodige (slaapsaboterende) druk en spanning weg. En dat is natuurlijk weer een basis om beter te gaan slapen. Je ontvangt het boekje in de brievenbus als welkomstcadeau na je aanmelding.

“De belangrijkste reden dat ik lid ben geworden van De Slaapomgeving is de verdieping die het biedt. Het is de combinatie van verdergaande kennis, de vaste e-coaching structuur en het fijne contact met andere leden en William, die van De Slaapomgeving de laatste stap maken om definitief af te rekenen met het zogenoemde slapeloosheidsmonster. De Slaapomgeving heeft mijn ogen geopend over mijn gedachten en gedrag die hebben geleid tot het slaapprobleem.”
Lex van Buuren
“Het is alleen al zo fijn te weten dat je niet alleen bent. Dat heel veel anderen met hetzelfde kampen. Dat het gewoon bestaat en jij niet afwijkend of gek bent. Dat je met een half woord begrepen kan worden. En dat er hoop en perspectief is. Het relativeren is zo ontzettend belangrijk.”
Marjan Kilkens

Laat je ook begeleiden naar betere slaap: start vandaag

De Slaapomgeving is jouw persoonlijke navigatiesysteem naar het einddoel: goed slapen en voluit leven. Je hoeft nergens meer aan te denken en het kan niet meer misgaan. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen. Ik zorg ervoor dat je op het juiste spoor blijft. Tot je er bent! En dat gaat sneller dan je denkt…

Klik op de button hieronder, vul je gegevens in en we gaan direct van start. 

Jouw route naar blijvend goed slapen

Toegang premium content (wordt gebruikt binnen e-coaching)


Tijdelijke bonus

Antwoorden op je vragen

Binnen een week na aanmelding kun je jouw welkomstcadeau (de uitgave ‘Hart onder de riem’ t.w.v. 11,-) tegemoet zien. Meestal heb je ‘m al binnen een paar dagen. Het boek helpt je om anders (beter) te denken over slaapproblemen en zorgt hierdoor vrijwel direct voor geestelijke rust. De digitale versie ontvang je overigens direct in je mailbox!

Mijn advies: geef het een 100% risicoloze kans. Als het om wat voor reden dan ook niet bevalt stuur je mij binnen 14 dagen een mail (info@slaapwijzer.net) en ik stort het betaalde bedrag direct terug. Ook op een later moment kun je je eenvoudig afmelden door enkel de tekst ‘afmelden’ te sturen naar info@slaapwijzer.net. Je lidmaatschap loopt dan automatisch af na de laatst betaalde periode. Kortom, geen vragen, gedoe, kleine lettertjes of addertjes onder het gras. 

Direct na je aanmelding krijg je volledige toegang tot De Slaapomgeving. Je kan dus in alle rust gaan rondsnuffelen binnen het platform. Daarnaast start dag 1 van de e-coaching, met direct een verwijzing naar een slaapadvies dat een tijd geleden binnen de besloten community is geplaatst. Je kan het vanavond al uitproberen (veel leden merkten direct effect).

Dit kan heel simpel door even een mail te sturen naar info@slaapwijzer.net. Enkel de tekst ‘afmelden’ volstaat. Je lidmaatschap loopt dan af na de periode waarvoor je betaald hebt. Kortom, geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes.

Ja, dit is geen probleem. Sommige leden kiezen voor hun eigen naam en anderen gebruiken een anonieme gebruikersnaam. Beide is prima. Ook kun je kiezen voor een profielfoto waar jezelf op staat of een meer algemene foto (b.v. een landschap). Ook alleen meelezen is prima. Het gaat erom waar jij je prettig bij voelt.

Dit verschilt per persoon, daarom is er gekozen voor een flexibel lidmaatschap. In de praktijk merken lezers dat ze naarmate ze beter gaan slapen minder intensief met het platform bezig hoeven te zijn. De focus ligt weer op het leven overdag. De e-coaching dient dan nog vooral om de positieve lijn vast te blijven houden. Op den duur kan het lidmaatschap dan worden opgezegd.

En ga direct van start (+volledige toegang)

Tijdelijk 25% blijvende korting 

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net