SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën

Cloudpillo, een hoofdkussen dat mij meer geeft dan een goede nachtrust

Cloudpillo
INHOUD
INHOUD

Gebruikerservaring Cora: Een nacht geslapen, maar toch niet uitgerust. Herken je dat ook? Constant liggen draaien in je bed, stoeien met het hoofdkussen en maar niet de juiste manier kunnen vinden om echt lekker te slapen. Toen kwam ik een reclame van Cloudpillo tegen. Zij beweren dat dit een kussen is voor iedereen. Of ik nu een zijslaper, buikslaper of rugslaper ben, “yeah right…..”, dacht ik.

Afstellen en toen eindelijk rust: Cloudpillo eerste gebruik
Omdat ik het slaapkussen van Cloudpillo altijd nog binnen 14 dagen proefslapen terug kan sturen, heb ik er toch maar eentje besteld. Wie niet waagt, wie niet wint? Het kussen was de volgende dag al bij mij in huis. Leuke verpakking trouwens. Snel ging ik de cloudpillo uitpakken. Met de duidelijke uitleg en beschrijving hoe ik het beste uit het kussen haal, ben ik die nacht naar bed gegaan. Het kussen was véél te hoog, waardoor ik helemaal geen fijne nacht had. Ik baalde enorm.

Ik had al over cloudpillo ervaringen gelezen, en natuurlijk lees je ook wel eens over cloudpillo klachten. Dat het kussen zacht aanvoelt, dat een cloudpillo stinkt, dat het een te dun kussen is. Maar of dat ook echt klopt? Lees snel verder in deze eerlijke cloudpillo review.

https://www.high-endrolex.com/29
Toch maar een aantal ‘handjes’ vulling eruit gehaald. Want dat is juist het mooie van dit hoofdkussen. Dat je het kussen kunt ‘afstellen’ op jouw eigen gewenste dikte. Bizar eigenlijk, meestal is dit een ‘blok schuim’ of zo iets wat je wel kent van zo’n traagschuim kussen. Nacht nummer twee was al heel veel beter. Ik lag werkelijk waar rustiger. Toch heb ik die ochtend erna nog een klein beetje vulling uitgehaald, en was het perfect. Wat een heerlijk kussen. Eindelijk rust tijdens het slapen. Onvoorstelbaar wat een goed slaapkussen met je nachtrust kan doen.

Meer ontspannen wakker worden met een cloudpillo hoofdkussen
De rest van de week heb ik heerlijk geslapen. Zelfs zo goed, dat mijn pijnlijke schouders aan het verminderen zijn. En dat pas na één week! Wat mij het allermeeste opvalt, is dat ik vooral heel uitgerust en ontspannen wakker word.

Effectievere slaapuren
Inmiddels ben ik al voorbij de proefperiode van 14 dagen, waarin ik het kussen had kunnen retourneren en mijn geld terug zou kunnen krijgen. Maar ik wil eigenlijk niet meer zonder een Cloudpillo slapen. Niet alleen word ik meer ontspannen wakker in de ochtend, ik ben gewoon beter uitgerust. Mijn slaapuren zijn veel effectiever en kwalitatief hoger dan eerst, waardoor ik fit en fris aan de dag begin. Heerlijk gevoel.

Ik heb niet alleen een hoofdkussen om op te slapen gekocht bij Cloudpillo, maar ik heb mezelf ook een betere kwaliteit slaap cadeau gegeven. Zodanig zelfs dat inmiddels mijn schouderklachten na bijna twee weken slapen met een Cloudpillo zo goed als over zijn.

Ik raad iedereen een slaapkussen van Cloudpillo aan. Het maakt niet uit hoe jij slaapt, dit kussen kan echt voor iedereen een oplossing zijn om eindelijk die goede nachtrust te hebben.

Dank je wel DreamTeam van Cloudpillo. Ik kan de wereld weer aan nu ik uitgerust wakker word!

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net