SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën
INHOUD
INHOUD

Ik verkeer in de gelukkige positie dat ik regelmatig e-mails krijg waarvan mijn hart een sprongetje maakt van geluk. Dit bericht van Lieke is daar een prachtig voorbeeld van. Enige tijd geleden ging ze aan de slag met mijn ‘monster-methode‘. Hiermee wist ze de negatieve vicieuze cirkel van chronische slapeloosheid te doorbreken. Heft effect op haar leven is groot! Hieronder deel ik haar verhaal (uiteraard met toestemming). 

“Je zal al veel van dit soort berichten hebben mogen ontvangen, maar via deze mail wil ook ik je enorm bedanken voor de steun en inzichten die ik via jouw boek heb gevonden. Slapen is nooit mijn favoriete bezigheid geweest (als kind wilde ik nooit naar bed, het leven was daar veel te leuk voor) maar slaapproblemen had ik nooit echt. Tot een paar jaar geleden.

Incidenteel had ik daarvoor wel eens nachten slecht geslapen (bijvoorbeeld de dag voor een tentamen of presentatie) maar toen gebeurde het opeens structureler en zaten er ook totaal slapeloze nachten tussen. Ik maakte me enorm zorgen, ook omdat ik pas 28 was en aan het begin van mijn carrière stond.

Mijn moeder heeft toen jouw boek gevonden en aan mij gegeven, en vanaf toen ging het alleen maar beter. Precies zoals je bedoeld hebt, haalde het de druk van de ketel en leerde het me omdenken over slapen. Een tijdje later kreeg ik een terugval, maar ook die heb ik redelijk snel weer onder controle gekregen door terug te grijpen naar jouw inzichten. Er zullen nog terugvallen komen, maar daar ben ik niet meer bang voor.

Ik ben je zo ontzettend dankbaar, wat ergens ook een vreemd gevoel is tegenover iemand die ik helemaal niet ken. Toch voel ik dat elke keer weer, en daarom wilde ik dit graag met je delen. Ik ben blij dat ik (door mijn moeder) relatief snel met mijn “uitdaging” heb leren omgaan en daarmee kan voorkomen dat het een probleem gaat worden in mijn verdere carrière.

Dus van alle successen die hierin gaan volgen, zal jij voor mij indirect onderdeel zijn geweest, en die gedachte vond ik toch te mooi om niet met je te delen.”

Uit privacy-overwegingen is voor een andere naam en foto gekozen.

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Reacties 1

  1. Bas 26 mei 2023

    Al veel slaapmiddelen geprobeerd. Ze hadden allemaal als bijwerking obstipate. Uiteindelijk schreef ze, ze de psychiater, zolpidemtart voor. Gebruik zonodig. Omdat ik geen nacht sliep gebruikte ik het dagelijks. Werd evenzogoed en met nare gevoelens vroeg wakker. Heb het na afbouwen nu helemaal gestopt. Maar nu lig ik weer nachten wakker. Heb ook last van rusteloze benen. Dat is iets beter geworden.Ik drink geen cafeïne. Of kijk ik geen heftige programma’s.Zou meer moeten bewegen maar durf amper de deur uit door incontinentie.

    Is er iemand die een werkzame oplossing weet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net