SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën
INHOUD
INHOUD

Deze mooie e-mail kreeg ik onlangs van Charlotte. Ze beschrijft op een mooie manier hoe het stoppen met compensatiedrag – het voeden van het monster – razendsnel voor betere nachten (en dagen) kan zorgen. Charlotte heeft mij toestemming gegeven om haar verhaal te delen.

“Ik kocht 10 dagen geleden uw boek. In deze periode is er voor mij al veel veranderd. Eerst was er de enorme last die van me af viel; de angst viel al voor een deel weg. De erkenning dat ik een fobie had, was louterend.

Doordat ik niet meer het gevoel heb het slachtoffer te zijn van de slapeloze nachten, niet meer de hele dag hoef bij te rusten, heb ik veel meer tijd overdag. Ik krijg ook veel meer gedaan.
De vele andere copingmechanismen die ik had, probeer ik zachtjesaan weg te werken.

Dit doet wonderen voor mijn stress overdag en de innerlijke rust ’s avonds en ‘s nachts. Ik slaap beter door, en als ik wakker word, slaap ik makkelijker weer in. Ik voel me eindelijk weer wat meer mezelf…

Ik typte enkele voor mij belangrijke tips uit het boek uit, en hing ze naast de badkamerspiegel. Zo kan ik ze nalezen bij het tandenpoetsen ’s avonds en het monster meteen wat minder voeding geven door het te relativeren met feiten.

Bedankt alvast. Ik ben benieuwd naar wat de komende weken/maanden zullen brengen.”

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net