SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën

7-stappen methode ervaringen Eveline: “Ik wil wel op de tafel dansen”

7-stappen methode ervaringen
INHOUD
INHOUD

Van Eveline kreeg ik onlangs onderstaande mail. Bij haar is het na meer dan 20 jaar slecht slapen feest. Ze slaapt stukken beter en is bezig haar slaapmedicatie af te bouwen. Naar eigen zeggen kan Eveline wel op de tafel dansen van blijdschap. Ik zal eerlijk zeggen: voor mij geldt hetzelfde. Niks is mooier dan mensen helpen om hun slaap (en hun leven) terug te vinden. Ik ben trots op Eveline (en al die anderen) en vindt het belangrijk om te benadrukken dat ze altijd een beroep op me kunnen doen als ze in de toekomst nog advies nodig hebben.

Beste William,

Tijd voor een bericht aan jou. Je hebt mij een aantal weken geleden je boek toegestuurd.

Ik kan je zeggen: ik slaap een heel stuk beter! Yeah! Meer dan 20 jaar had ik slaapproblemen (zucht), wanhoop daardoor en veel minder energie, waardoor ik nogal belemmerd werd in m’n functioneren. Echt een juk.

Je boek is op een leuke en toch informatieve manier geschreven. Makkelijk om later ook nog eens iets terug te lezen!

Wat mij het meeste geholpen heeft zijn je eerste paar hoofdstukken, het vertrouwen dat je lichaam simpelweg ervoor gemaakt is. De geruststelling dat wanneer je de ‘saboteurs’ ontmaskert en weghaalt, je slaapkracht gewoon terugkomt. Dat doorbrak de vicieuze cirkel. Het voelt als begrip, steun en begeleiding.

En natuurlijk de 50 kleine stapjes, erg informatief. En ja, de tips en dan vooral het alfabet, die werkt als een tierelier, geweldig.

Ik zei tegen een vriendin dat ik wel op de tafels wil dansen van blijdschap. Ik heb veel meer energie en veel minder slaapmedicatie nodig. Ik word nog wel eens wakker ‘s nachts maar slaap nu veel sneller weer in dan eerst. En maak me geen zorgen meer dan, omdat ik genoeg handvatten heb uit de tips en het boek om de positieve mindset te houden. Ik heb je boek en begeleiding in m’n omgeving al aanbevolen.

Dus….. feest hier!

Erg bedankt voor je boek en al het werk dat je hebt gedaan en doet. Keep going!

Eveline

Wil je net als Eveline aan de slag met de 7-stappen methode om beter te slapen en meer uit de dag te halen? Dan is het goed om te weten dat er een niet goed, geld terug garantie van 90 dagen van kracht is. Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent (geen uitleg nodig), stort ik het aankoopbedrag dezelfde dag terug. Het boek mag je houden (geen gedoe met terugsturen). Ik vind het belangrijk om het risico bij mezelf te leggen.

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Reacties 8

 1. Nelly pico 4 april 2018

  Beste William. Ik zou graag je boek willen kopen en ook op de tafel willen dansen. Maar ik bankier niet via internet. Op welke wijze kan ik jouw boek dan wel bestellen? Met vr.gr.

 2. Nelly pico 9 april 2018

  Nogmaals mijn dringende vraag. Hoe kan ik het boek thuis ontvangen.,?

  1. W. van der Klaauw 9 april 2018

   Beste Nelly,

   Dank voor uw bericht en uw interesse. Ik stuur u een e-mail met informatie over de mogelijkheden. Groet, William

 3. Temoevooralles #moe 9 april 2018

  Ik ben de laatste tijd zo moe. Dat ik gewoon te moe ben om iets te gaan doen. Ik ben zelfs te moe om moe te zijn.

  Misschien ben ik wel moe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net