SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën

Boeklancering: claim jouw exemplaar en vind je natuurlijke slaapvermogen terug

INHOUD
INHOUD

Voor mij is het na meer dan een jaar werk sowieso een uniek moment. En ik hoop van harte dat het voor jou – als je over een aantal weken terugkijkt – ook een bepalende gebeurtenis is geweest bij het vinden van de nachtrust waar je al zo lang naar verlangt. Waar ik het over heb? Mijn boek: Chronische slapeloosheid: versla het ‘monster’ is vanaf nu te bestellen.

Via deze link kom je bij de informatiepagina en via de url hieronder rechtstreeks bij de bestel-pagina:

https://afrekenen.slaapwijzer.net/checkout/chronische-slapeloosheid-versla-het-monster

Belangrijk om te weten: 

 • Er zijn slechts 500 exemplaren beschikbaar (de eerste druk). Hierbij geldt het principe op is op.
 • Er geldt een tijdelijke introductiekorting van € 10,-.
 • We versturen vanuit voorraad. Bestellingen die vandaag voor 16.00 uur binnenkomen, worden vandaag aangeleverd bij PostNL en liggen (normaal gesproken) morgen in de brievenbus. 
 • Er is een niet goed, geld terug garantie van toepassing van maar liefst 90 dagen (zonder kleine lettertjes of addertjes onder het gras). Het risico ligt bij mij!

Mijn nieuwe boek is specifiek geschreven voor mensen die al (veel) te lang met slapeloosheid te maken hebben en het web waar ze in verstrikt zijn geraakt niet meer kunnen ontwarren (zie ook de monster-test). Hieronder vind je 9 goede redenen om aan de slag te gaan met deze nieuwe methode:

 1. De ‘monster-test’ (zie link) slaat bij jou rood uit: het is tijd om je slaap en je leven terug te vinden. 
 2. De standaard slaaptips hebben voor jou te weinig opgeleverd: jouw situatie vraagt om een andere (betere) aanpak. 
 3. Je wilt snel resultaat: alleen al door het lezen van het boek – zonder ook nog maar een tip in de praktijk te hebben gebracht – valt er een grote spanning/druk van je af. En dat merk je tijdens de nacht.  
 4. De inleiding van het boek spreekt je aan en roept herkenning op (download via deze link het inkijkexemplaar). 
 5. Je wilt hetzelfde ervaren als de proeflezers van het boek. Je leest hun bevindingen op de informatiepagina. Jan nam ook de moeite om zijn reactie te delen onder een blog-artikel. 
 6. Je staat ervoor open om de ‘monster-methode’ een risicoloze kans te geven: niet goed, is geld terug (zonder kleine lettertjes of addertjes onder het gras). 
 7. Je wilt profiteren van de € 10,- introductiekorting. 
 8. Je hebt geen zin om nog een aantal weken te wachten op een volgende druk. 
 9. Je wilt je boek razendsnel thuis in de brievenbus ontvangen. Wij verwachten alle bestellingen voor 16.00 uur vandaag aan te kunnen leveren bij PostNL. Normaal gesproken worden ze dan morgen bezorgd. 
Tot slot nog een welgemeend advies: mocht je willen bestellen, wacht dan niet te lang. Hiermee voorkom je dat je een aantal weken moet wachten op een nieuwe druk en de kortingsactie mist 🙂

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Reacties 4

 1. Marieke 7 april 2021

  Waar blijft mijn boek! Slaapmonster.

  1. W. van der Klaauw 11 april 2021

   Volgens de tracking link is het 8 april bij u bezorgd. Hartelijke groet, William

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net