SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën

Koel, comfortabel en ‘kreukvrij’ slapen: Slowwave Silk Pillowcase met 40 euro voordeel

beste zijden kussensloop
INHOUD
INHOUD

Omdat de zomer nog niet zo lang geleden begonnen is (met waarschijnlijk nog flink wat plaknachten voor de boeg), omdat omdat het zo’n populair en goed beoordeeld product is en omdat ik er simpelweg veel naar gevraagd ben:

Een eenmalige mogelijkheid om de Slowwave Premium Silk Pillowcase – het beste zijden kussensloop – met ruim 40 euro voordeel te bestellen.

In tegenstelling tot veel alternatieven is het prachtige kussensloop gemaakt van 100% puur moerbei zijde (grade 6A) met de optimale dikte van 22 momme. Deze eigenschappen zijn essentieel om de grote voordelen van een zijden kussensloop voor 100% te ervaren:

  • De moerbei zijde voelt superzacht, soepel, luxueus en koel aan. Het geeft vrijwel direct een rustgevend, aangenaam en geborgen gevoel.
  • Het minimaliseert wrijving tijdens het slapen. Het gevolg is dat de vorming van rimpels en fijne lijntjes wordt vertraagd of voorkomen. Daarnaast voorkomt het beschadigd haar, pluizen, gespleten haarpunten, klitten en haaruitval.
  • Het materiaal is hypoallergeen, antibacterieel en geurloos. Het betekent dat je altijd kan rekenen op een schone en frisse slaapervaring. Ook tijdens de broeierige nachten die ons ongetwijfeld nog te wachten staan de komende maanden.
  • Moerbei zijde ademt en ventileert dankzij vele kleine perforaties. Warmte wordt snel afgevoerd en jouw kussen blijft heerlijk koel en fris. Het betekent dat je makkelijker doorslaapt en simpelweg lekkerder ligt.

Als je de Slowwave Silk Pillowcase Pillowcase voor donderdag 13 juli 2023 via onze website besteld, krijg je € 20,- korting en een set Slowwave Premium Earplugs (t.w.v. € 23,95) cadeau bij je bestelling. Gebruik hiervoor de kortingscode SILK

Uiteraard is het zijden kussensloop geen wondermiddel om beter te slapen. Ik ga geen sprookjes vertellen. Toch ben ik van overtuigd dat het een waardevol hulpmiddel is. Ik leg het graag kort uit:

  • Een kwalitatief hoogwaardig zijden kussensloop voelt heerlijk aan en draagt bij aan een prettige slaapervaring. Waarom dit zo belangrijk is, lees je o.a. in dit artikel.
  • Om goed te kunnen slapen is het belangrijk om het hoofd letterlijk koel te houden. Moerbei zijde ademt en voert warmte snel af. Je hoeft je kussen niet om te draaien om weer ‘fris’ te kunnen liggen. En dat is natuurlijk een fijn idee met de zomer op komst.

Nog even samenvattend: als je voor donderdag 13 juli de Slowwave Silk Pillowcase besteld, krijg je € 20,- korting en een set Slowwave Premium Earplugs (t.w.v. € 23,95) cadeau bij je bestelling. Gebruik hiervoor de kortingscode SILK

Tot slot nog een aantal wetenswaardigheden over de kussenslopen en de actie:

  • De Bol reviews geven een mooie indruk over hoe de Slowwave Silk Pillowcase ervaren wordt. Deze actie is overigens enkel van kracht bij bestellingen via onze website.
  • Sinds kort hebben we klein aantal kussenslopen in de prachtige kleur ‘champagne’. Ook deze kun je met korting bestellen (zolang de voorraad strekt).
  • De Slowwave Silk Pillowcase wordt in een prachtige giftbox wordt verpakt (zie video). Dit maakt het een perfect cadeautje. Voor iemand anders of voor jezelf.

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net