SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën
Ervaringen monster methode
INHOUD
INHOUD

Een tijdje geleden ontving ik een mooie mail van Nora. Zij nam de moeite om haar ervaringen met mijn boek/methode te delen. Ik vind het altijd fantastisch om te lezen dat mijn aanpak zo’n groot verschil kan maken voor iemand. Hieronder vind je haar mail die ik met toestemming met je mag delen.

“Al een aantal jaar slaap ik slecht. De huisarts raadde mij therapie aan van de praktijkondersteuning, maar dit werkte niet voor mij.

Als psychologie-student wist ik dat ik meer diepgang nodig had. Op 5 maart 2023 kwam ik uw boek tegen. Deze heb ik direct besteld. Voor mij was de informatie in uw boek meer dan herkenbaar. Ik voelde me voor het eerst begrepen.

Van te voren wist ik al dat ik disfunctionele en angst gedachten met betrekking tot slaap had. Maar hoe ik hier vanaf moest komen, was voor mij een raadsel. Uw boek geeft enorm veel verduidelijking en geruststelling. Bovendien had ik veel baat bij de informatie over gewoontes gedurende de dag.

Zoals u zelf al kan uitrekenen, heb ik in zeer korte tijd enorm veel aan uw boek gehad. Na twee weken had ik een nieuw dag/nacht ritme, waardoor de slechte nachten sindsdien op één hand te tellen zijn.

Als gevolg hiervan sta ik veel positiever in het leven, kan ik eindelijk weer genieten van het studentenleven, ben ik actiever en zit ik beter in mijn vel, wat ook nog eens mijn relatie heeft gered.

Waarschijnlijk val ik niet in de gemiddelde categorie van de leeftijd van uw lezers. Juist daarom wil ik laten weten hoe veel invloed uw boek op mijn leven heeft gehad.”

Als jij al lange tijd slecht slaapt, nodig ik je van harte uit om volledig risicoloos te ervaren wat mijn ‘monster-methode‘ voor jou gaat betekenen. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, stort ik het aankoopbedrag terug. Zonder vragen, gedoe of kleine lettertjes. Als je via mijn website besteld mag je het boek in dit geval bovendien houden (geen gedoe met terugsturen).

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net