SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën

Zomeropruiming: refurbished producten met enorme korting (op is op)

INHOUD
INHOUD

Onder het motto ‘weggooien is zonde’ wil ik je de mogelijkheid bieden om een aantal (gebruikte) retourartikelen met grote korting te bestellen. Deze producten zijn in prima staat en door ons gefatsoeneerd/schoongemaakt, maar kunnen natuurlijk niet meer als ‘nieuw’ worden verkocht.

Goed om te weten: het zijn producten waar ik in geloof, waar veel vraag naar is en die – over het algemeen – zeer gewaardeerd worden door klanten. Toch zijn incidentele retouren natuurlijk niet te voorkomen. Het bestellen van de producten kan – zolang de voorraad strekt – via de (afgeschermde) links hieronder. Ze worden (nog) niet openbaar via de website aangeboden.

Belangrijk om te weten: mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over deze producten (wat ik niet verwacht), dan kun je ze gewoon retourneren. Hiervoor geldt een periode van 30 dagen.

AYOlite lichttherapiebril: van € 219,- voor € 139,-
Lichttherapie kan een enorm verschil maken voor je stemming, energieniveau en je slaap tijdens de donkere maanden van het jaar, maar ook tijdens de lente en zomer kan het van grote waarde zijn. De AYOlite lichttherapiebril is – in mijn ogen – de beste lichttherapiebril. Goed om te weten: lichttherapie wordt ook vaak succesvol ingezet bij doorslaapproblemen.

Manta Weighted Head Strap (hoofdband): van € 37,- voor € 17,-
Ervaar wat ‘deep pressure’ therapie voor jou gaat betekenen. De Manta WEIGHTED Head Strap biedt lichte druk rond de ogen. Dit zorgt voor snelle verlichting van angst en spanning, draagt bij aan betere slaap en helpt om klachten zoals spanningshoofdpijn en migraine te verminderen.

Belangrijk om te weten: de Manta Weighted Head Strap kan alleen gebruikt worden in combinatie met Manta Eye Cups. Bijvoorbeeld van het Manta Sleep Mask dat je al hebt. De Eye Cups zijn eventueel ook los te bestellen via de webshop. 

Bestel via deze link

Manta Sleep Mask: van € 39,95 voor € 19,95
Het Manta Sleep Mask is 100% verduisterend en supercomfortabel. De Facebook reacties van gebruikers (klein stukje naar onderen scrollen op de informatiepagina) geven prachtig aan wat dit – zeker in de lichte tijd van het jaar – voor je slaap kan betekenen.

Bestel via deze link

Manta SLIM Head Strap (hoofdband): van € 29,95 voor € 14,95
De Manta SLIM Head Strap is de hoofdband voor ‘nachtelijke minimalisten’, gevoelige zijslapers en mensen met gevoelige oren. Als jij op zoek bent naar een hoofdband die ‘er bijna niet is’, is de SLIM Head Strap voor jou een uitstekende keuze. De hoofdband is gemaakt van zachte, duurzame materialen en kent een gestroomlijnd design.

Belangrijk om te weten: de Manta SLIM Head Strap kan alleen gebruikt worden in combinatie met Manta Eye Cups. Bijvoorbeeld van het Manta Sleep Mask dat je al hebt. De Eye Cups zijn eventueel ook los te bestellen via de webshop. 

Bestel via deze link

Manta ORIGINAL Head Strap: van € 27,- voor € 9,95
De originele hoofdband van Manta. Kan met behulp van alle Manta Eye Cups (hier vind je een overzicht) worden gecombineerd. Bijvoorbeeld tot een COOL Mask, een WARM Mask of een MAX mask.

Belangrijk om te weten: de Manta ORIGINAL Head Strap kan alleen gebruikt worden in combinatie met Manta Eye Cups. Bijvoorbeeld van het Manta Sleep Mask dat je al hebt. De Eye Cups zijn eventueel ook los te bestellen via de webshop. 

Bestel via deze link

Luminette 3 lichttherapiebril: van € 229,- voor € 149,-
Een zeer goede en populaire lichttherapiebril (zie Bol.com pagina en reviews voor informatie). De Luminette 3 brillen zijn in prima staat. Enkel de verpakking is licht gescheurd. Je krijgt gewoon 60 dagen garantie.

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net