SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën

Het beste zijden kussensloop met €57,- voordeel (t/m woensdag)

INHOUD
INHOUD
Wil je deze lente en zomer koel, hygiënisch en supercomfortabel slapen? Wil je je haar en gezichtshuid tijdens de nacht beschermen? Of ben je toevallig nog op zoek naar een origineel en waardevol moederdagcadeau? Mijn advies: kies voor het beste en mooiste zijden kussensloop dat er is (verpakt in een prachtige giftbox).

Slaapwijzer heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van het Slowwave Premium Silk Pillowcase. In tegenstelling tot veel alternatieven is het prachtige kussensloop gemaakt van 100% puur moerbei zijde (grade 6A) met de optimale dikte van 22 momme. Deze eigenschappen zijn essentieel om de grote voordelen van een zijden kussensloop voor 100% te ervaren:

  • De moerbei zijde voelt superzacht, soepel, luxueus en koel aan. Het geeft vrijwel direct een rustgevend, aangenaam en geborgen gevoel.
  • Het minimaliseert wrijving tijdens het slapen. Het gevolg is dat de vorming van rimpels en fijne lijntjes wordt vertraagd of voorkomen. Daarnaast voorkomt het beschadigd haar, pluizen, gespleten haarpunten, klitten en haaruitval.
  • Het materiaal is hypoallergeen, antibacterieel en geurloos. Het betekent dat je altijd kan rekenen op een schone en frisse slaapervaring. Ook tijdens de broeierige nachten die ons ongetwijfeld nog te wachten staan de komende maanden.
  • Moerbei zijde ademt en ventileert dankzij vele kleine perforaties. Warmte wordt snel afgevoerd en jouw kussen blijft heerlijk koel en fris. Het betekent dat je makkelijker doorslaapt en simpelweg lekkerder ligt.

Omdat ik erg trots ben op het product – dat in een prachtige giftbox wordt verpakt (zie video) – heb ik iets bijzonders bedacht. Als je de Slowwave Silk Pillowcase voor donderdag 11 mei 2023 via onze website besteld, krijg je de white noise versie van het Slowwave Bluetooth Slaapmasker (t.w.v. € 57,-) cadeau bij je bestelling. Hiermee kun je in volledige duisternis naar je favoriete audio – denk aan luisterboeken, muziek of meditaties – of de ingebouwde white noise geluiden luisteren. De Bol reviews en deze video geven denk ik een goed beeld hoe het masker ervaren wordt door gebruikers.

Uiteraard zijn het audio-masker en het zijden kussensloop geen wondermiddelen om beter te slapen. Ik ga geen sprookjes vertellen. Toch ben ik van overtuigd dat het waardevolle hulpmiddelen zijn. Ik leg het graag kort uit:

  • Een kwalitatief hoogwaardig zijden kussensloop voelt heerlijk aan en draagt bij aan een prettige slaapervaring. Waarom dit zo belangrijk is, lees je o.a. in dit artikel.
  • Om goed te kunnen slapen is het belangrijk om het hoofd letterlijk koel te houden. Moerbei zijde ademt en voert warmte snel af. Je hoeft je kussen niet om te draaien om weer ‘fris’ te kunnen liggen. En dat is natuurlijk een fijn idee met de zomer op komst.
  • Met het Slowwave masker kun je slapen in volledige duisternis. Dit is essentieel voor een goede slaapkwaliteit en optimaal herstel. Bovendien kan het depressieve klachten voorkomen.
  • Misschien nog wel belangrijker: met het Slowwave masker kun je totaal afgesloten van de wereld tot ontspanning komen met je favoriete audio. De invloed van te weinig ontspanning overdag op met name problemen met doorslapen wordt vaak onderschat.

Nog even samenvattend: als je voor donderdag 11 mei 2023 de Slowwave Silk Pillowcase besteld, krijg je de ‘white noise versie‘ van het Slowwave slaapmasker (t.w.v. € 57,-) cadeau. Je hoeft hiervoor niks in te vullen. Wij zorgen dat het goed komt.

Ik liet het in de eerste alinea al even vallen. Zowel het zijden kussensloop (verpakt in een prachtige giftbox) als het audio-masker zijn ook perfect geschikt als (moederdag) cadeau. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur binnenkomen worden dezelfde dag verstuurd en normaal gesproken een dag later geleverd door PostNL.

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net