SW-logo-cropped
SLAAPWINKEL
Categorieën
INHOUD
INHOUD

Een ‘klik’, een openbaring, een kwartje dat plotseling valt… Het zijn zomaar wat omschrijvingen die ik regelmatig hoor van mensen nadat zij mijn boek hebben gelezen. Zij hebben jarenlang ‘de verkeerde kant op’ gedacht en gehandeld. Het verhaal van Maria – dat ik met toestemming mag plaatsen – is daar een goed voorbeeld van. 

“Drie maanden geleden kocht ik je boek ‘Versla het monster‘. Had ik dit maar eerder gedaan, na een jarenlange lijdensweg van slaapproblemen. Het no-nonsens boek, de eerlijke manier van schrijven en de herkenning waren voor mij heel bijzonder. Proficiat hiermee, ik ben op de goede weg en ik wilde dit toch eens delen met u.

In België is de hulpverlening met iemand met slaapproblemen niet altijd zeer doeltreffend, wat ik zelf jammer genoeg jaren heb ondervonden. Je vertrouwt blindelings de artsen en dat had ik beter niet altijd gedaan. Onwetendheid over slaapproblemen is de grote valkuil voor velen. De hulpverlening schiet daar heel wat tekort!

Na 2 slaaponderzoeken stond ik geen stap verder! Enkel medicatie die verslavend werd en allerhande klachten gaf. Gelukkig ben ik daar vanaf! Ik las je artikel over de spijkermat en ik moet toegeven dat ik ook alles heb geprobeerd, ook de spijkermat! Radeloos word je ervan.

Bij het lezen van je boek ging er een wereld voor me open. Ondertussen ook het slaapmasker gekocht en er heel tevreden mee. Ik wens je verder nog veel succes toe met je onderneming, en hopelijk kunnen nog vele mensen geholpen worden door het lezen van je boeken. Chronische slaapstoornissen wens je je grootste vijand niet toe.”

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net

Tot slot wil ik je vriendelijk vragen of je dit artikel wilt delen op social media (zie de buttons hieronder). Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeidheidsklachten en ik hoop hen te kunnen bereiken. Mijn dank is alvast groot! Vergeet – als je een slechte slaper bent – daarnaast niet om het gratis ebook met 15 beproefde technieken om je gedachten tot rust te brengen te downloaden.
OVER DE AUTEUR:
W. Van Der Klaauw
Slaapdeskundige

Schrijft en adviseert over slaapproblemen. Wars van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere ‘oplossingen’ die niet helpen. Richt zich liever op de echte oorzaken van slaapproblemen. Onder andere auteur van het boek Chronische Slapeloosheid: Versla Het ‘Monster’. Helpt bij het scheiden van het kaf van het koren met zijn Slaapwinkel. En daagt iedereen uit om deel te nemen aan zijn 7 Dagen ‘Meetbaar Beter Slapen’ Challenge!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We respecteren uw privacy. Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor uw reactie op dit artikel. Met het plaatsen van een reactie geeft u toestemming om die gegevens daarvoor te verwerken. Voor meer informatie raadpleeg ons privacybeleid.

Ook interessant om te lezen

Vind vanavond al de rust om snel in slaap te vallen

Schrijf je in voor de slaaptips van Slaapwijzer.net en ontvang de beste adviezen in je mailbox. Direct na je inschrijving ontvang je een gratis ebook met 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren! Ontdek vanavond al wat paradoxaal denkengedachten blokkeren en andere bewezen technieken voor jou gaan betekenen!

Vul je gegevens hieronder in of klik voor meer informatie

Elk gewenst moment uitschrijven en 100% spam-vrij. Klik hier voor het privacy-beleid van Slaapwijzer.net